Dženifer Lopez: Spektakl koji se pamti

Dženifer Lopez: Spektakl koji se pamti

Autor: | 26/11/2012

0

Svetska pop diva i najuticajnija dama u šou-biznisu Dženifer Lopez održala je dugo očekivani koncert u "Kombank areni", u organizaciji kompanije „Music star“. Muzička zvezda stigla je u prestonicu Srbije privatnim avionom, sa svojom majkom Gvadalupe, emotivnim parnerom Kasperom Smartom i svojom decom, blizancima Maksom i Emom. Zasebnim letom došli su muzičari plesači i ostali članovi njenog brojnog tima. Letelica kojom je stigla slavna pevačica najpre je trebalo da sleti na aerodrom „Nikola Tesla“ nešto pre 16 časova, ali su prvo zbog jakog vetra, a kasnije i zbog redovnih linija morali da naprave nekoliko krugova oko Beograda i prizemljili su se sa oko pola sata zakašnjenja. Atraktivna Džej Lo prilikom dolaska na aerodrom imala je tretman kakav dobijaju najviši državni zvaničnici, tako da su je sačekala četiri blindirana automobila, jednim vozilom je išla ona, a drugim njena deca i majka. Poznata Latinoamerikanka odmah je otišla u "Arenu" gde je najpre imala probu, a potom se pripremila za spektakularni nastup koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.
Bekstejdž je te večeri bio uređen prema specijalnim željama Dženifer Lopez, tako da je njena majka imala posebnu sobu, za decu je napravljena igraonica, dok je u njenoj prostoriji sve bilo u beloj boji, pa čak i ruže dugačke sedamdeset centimetara. Tokom priprema za nastup pop diva je bila veoma srdačna sa svima iz organizacije, kao i svi iz njenog menadžmenta, a samo pravi srećnici imali su priliku da se upoznaju sa ovom zvezdom. Jedna od njih je bila i Anastasija Ražnatović, kćerka naše muzičke zvezde Cece Ražnatović, koja obožava pesme ove pevačice.
Koncert je počeo sa svega dvadesetak minuta zakašnjena, a osim muzičara, sa pevačicom je na bini bilo i osam plesača među kojima je bio i njen dečko Kasper Smart, kao i dve plesačice. Dženifer je gotovo posle svake numere imala drugačiji kostim, a tokom jednoipočasovnog nastupa menjala je deset različitih odevnih kombinacija. Osim u odličnim pesmama, publika je uživala i u jedinstvenom scenskom spektaklu, kao i u zadivljujućim koreografijama. Nekoliko puta tokom koncerta rekla je da je dirnuta atmosferom i da joj se mnogo sviđa prijem u našoj zemlji gde boravi prvi put. Njena interakcija sa publikom bila je odlična, pa su oni koji su posmatrali nastup iz "fan pita" imali priliku da je dodirnu, darivali su joj plišane lutkice, a neki od prisutnih su svoje kačkete i šešire davali slavnoj pevačicu koja ih je stavljala na glavu, a potom im ih je vraćala.
Vrhunac večeri bio je trenutak kada je slavna Džej Lo izvadila srpsku zastavu i obmotala se njome, pustivši nekoliko suza. Tim potezom potpuno je pridobila simpatije publike. Iako je poznato da na svakom koncertu igra sa zastavom zemlje u kojoj gostuje, članovi njenog menadžmenta tvrde da je samo u Beogradu zaplakala.
- Ovo je jedan od tri najbolje organizovana koncerta na kojima sam pevala - izjavila je Dženifer odmah posle nastupa.
Zanimljivo je da je Džej Lo tokom nastupa pila vodu domaćeg proizvođača umesto „Evian“,koju, inače, pije. Razlog tome je što joj se nije dopala veličina bočice „Evian“ vode koja joj je bila na raspolaganju u "Areni".
Iako su joj organizatori spremili predsednički apartman hotela „Metropol Palace“ gde je trebalo da prenoći, odlučila je da posle nastupa ipak odleti za Dubai, gde je imala koncert dva dana posle beogradskog. Prema rečima organizatora, muzička zvezda je zahtevala da joj se naruči pica koju je jela tokom leta za Dubai.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još