U Beogradu spreman predsednički apartman za Dženifer Lopez

U Beogradu spreman predsednički apartman za Dženifer Lopez

Autor: | 19/11/2012

0

Svetska pop diva Dženifer Lopez, koja će u utorak uveče održati koncert u "Kombank areni", u okviru aktuelne turneje "Dance Again", tokom boravka u Beogradu biće smeštena u hotelu "Metropol Palas". Slavna pevačica je, navodno, sama odabrala hotel u kojem će boraviti, jer je pre mesec dana od organizatora koncerta u Srbiji tražila da joj se dostavi spisak hotela i privatnih vila na Dedinju.
Pre nekoliko dana, odlučila je, ipak, da odsedne u luksuznom predsedničkom apartmanu tek renoviranog hotela, čije osoblje s nestrpljenjem čeka da ugosti jednu od najvećih svetskih muzičkih zvezda današnjice.
- Za Dženifer i njenu porodicu je spreman predsednički apartman od 140 kvadrata koji ima salu za sastanke i veliki đakuzi u kupatilu. Ispred apartmana biće specijalno obezbeđenje, a u svakoj prostoriji će se nalaziti po 100 belih ruža, kako je Dženifer zahtevala. Ovaj apartman, u kome su svojevremeno odsedali Sofija Loren, Elizabet Tejlor, Luj Armstrong, Kirk Daglas i Robert de Niro, dizajnirala je MKV kompanija iz Londona - navodi se u saopštenju organizatora koncerta "Skaj mjuzika".
Dženifer Lopez je beogradskoj publici poručila da se spremi za eksploziju emocija i strasti, a spekuliše se da u Beograd dovodi svoju decu - blizance Maksa i Emu, kao i partnera, plesača Kaspera Smarta. Latino diva u srpsku prestonicu stiže privatnim avionom, na dan koncerta u popodnevnim satima, a ko će sve biti u njenoj pratnji, organizatori drže u strogoj tajnosti.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin