Dženifer Lopez: Spremite se za eksploziju energije i strasti

Dženifer Lopez: Spremite se za eksploziju energije i strasti

Autor: | 17/11/2012

0

Američka pevačica Dženifer Lopez koja će 20. novembra nastupiti u “Kombank areni”, u kratkom intervjuu za radio TDI je najavila spektakularan koncert u Beogradu, sa mnogo plesanja, kao i da će u Srbiji ostati jedan ili dva dana.
Na pitanje šta je spremila za našu publiku koja sa nestrpljenjem čeka njen nastup, Lopezova je odgovorila:
- Mnogo energije, plesanja i strasti! Turneju smo započeli pre četiri meseca u Južnoj Americi, i svuda nas je publika fantastično dočekala i nadam se da će tako biti i u “Areni”, i da ćemo se i moji srpski fanovi i ja odlično provesti – izjavila je Džej Lo koja je dodala da će, u zavisnosti od rasporeda, u Beogradu ostati jedan ili dva dana.
Dženifer kaže da će, iako nije ljubitelj noćnog provoda, verovatno proveriti kakav je noćni život u Beogradu. Popularna pevačica je dodala i da svojim latino korenima i napornom vežbanju može da zahvali što se dobro snašla i kao plesačica.
Inače, Lopezova sa dečkom Kasperom Smartom u Srbiju stiže privatnim avionom iz Sofije, a sa njima dolaze i njeni blizanci Maks i Ema kao i njena majka. Džej Lo je tražila da ona i njena deca različitim automobilima budu prebačeni od aerodroma do hotela, kao i da klince u hotelskoj sobi čeka gomila video igrica i igračaka. U okolini Lopezove nikako ne sme biti koštunjavih plodova budući da je pevačica alergična na njih.

Izvor: Telegraf /TDI radio/Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin