Dženifer Lopez: Zbog dece više ne smem da donosim ishitrene odluke

Dženifer Lopez: Zbog dece više ne smem da donosim ishitrene odluke

Autor: | 20/01/2013

0


Dženifer Lopez ima mnogo toga: neodoljivu harizmu, Pucci haljine, mnogo cipela sa potpisom Louboutin i bogatstvo koje se procenjuje na 250 milion dolara. Ali, ona i mnogo toga nema. Dženifer je 43-godišnja samohrana majka, koja pokušava da uči iz svojih grešaka.
- Više nisam mlada devojka koja može da pravi greške i ne haje zbog toga - priča ova Latino diva, koja je skoro godinu dana u vezi sa 25-godišnjim Karperom Smartom, sa kojim živi pod istim krovom, a kog je zavolela ubrzo nakon razvoda od Marka Entonija.
Iako koreograf, kog Džej Lo zove krštenim imenom - Bo - čini ovu zvezdu veoma srećnom, ona ističe da nakon trećeg razvoda, ovaj put od oca njenih četvorogodišnjih blizanaca - Maksa i Eme, ne želi ništa da požuruje.
- Sada odlučujem za troje. Ja sam mama medved - kaže kroz smeh i dodaje:
- Želim da se pobrinem da sve bude kako treba. U prošlosti sam donosila nagle odluke i ne želim da mi se to ponavlja. Veoma nagle!
Ipak, ova žena ne plaši se velikih promena. Prošle godine odbila je multi-milionsku ponudu da sudi u Američkom Idolu. Sada, nakon velike turneje, tokom koje je posetila i Srbiju, želi da se posveti nečem drugom - objavljanju svoje filmske karijere. Dobila je ulogu u filmu "Parker", gde uz nju igra Džejson Stetam, a za ovu rolu kaže da je nalik onoj koju je igrala 1998. "Out of sight".
- Dženifer je odbila veoma unosnu ponudu, odbila je mnogo novca koji su joj nudili za Američki Idol. Rekla je: "Znate šta - sada želim da se bavim glumom". Dženifer se identifikovala sa ovom ulogom, jer tumači lik žene koja pokušava da se "sastavi" nakon razvoda - kaže režiser ovog filma Tejlor Hekford.
- U ovoj fazi svog života, smatram da sam doživela dovoljno da mogu da radim sjajne stvari. Do sada sam već osetila i iskusila sve - rekla je Dženifer Lopez za magazin People.

Autor: Life Content
Foto: Vogue

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još