Dženifer Lopez: Uteha u novoj ljubavi

Dženifer Lopez: Uteha u novoj ljubavi

Autor: | 06/12/2011

0

Kasperu Smartu nije dugo trebalo da postane jedno od najčešće spominjanih imena u svetskom šou-biznisu.To se moglo i očekivati -  dvadesetčetvorogodišnji igrač je postao tema broj jedan od kada se zabavlja sa četrdesetdvogodišnjom zvezdom Dženifer Lopez.
Dok se mediji bave otkrivanjem njegove „mračne strane“ i pominju mogućnost odlaska u zatvor zbog brojnih kazni za saobraćajne prekršaje, zgodni mladić ne haje za to. Nedavno je viđen kako u javnosti razmenjuje nežnosti sa devojkom - grli i ljubi najpoznatiju Latinoamerikanku u Holivudu.
Sa majkom dvoje dece, koja se razvela od Marka Antonija, upoznao se pre šest meseci kada je bio jedan od igrača u njenoj plesnoj grupi koja je prati na koncertima.
- Postalo je prilično ozbiljno. Romansa je sve snažnija, sve više vremena provode zajedno. Ne mogu da prestanu da se dodiruju, čak i kada su na  javnom mesti. Dženifer je srećnija nego ikada - javnosti je otkrio izvor blizak zaljubljenom paru, a na prvim fotografijama kojima je ovekovečena njihova bliskost to se jasno vidi.
Smart je poznat i priznat u svojoj profesiji. Osim što je igrao uz Dženifer na koncertima, bio je u plesnoj grupi na nastupima Bijonse, Eminema, Dejvida Gete i drugih poznatih imena. Pored toga, pojavio se u poslednje tri epozode popularne američke serije „Glee“. U profesionalnom proboju sigurno bi mu pomoglo to što je trebalo da nastupa na turneji „This is it“ preminulog kralja popa, ali je iznenadna smrt Majkla Džeksona to sprečila.
Dok Lopezova u javnosti govori kako se trudi da izbalansira poslovne sa brojnim roditeljskim obavezama, i najradije priča o svojim blizancima, u medijima su se pojavile nepristojne izjave koje je on navodno rekao o Dženifer. Da to nije tačno, otkrili su prijatelji para.
- Smart je potpuno normalan momak i ne koristi je kako bi privukao na sebe pažnju javnosti. Njegove namere prema pevačici su časne i iskrene, često je romantičan i kupuje joj cveće.
Zaljubljeni dvojac se nije javno oglašavao, što je samo podstaklo medije da se još više njima bave. Na redu je plesačeva pasija prema brzoj vožnji pa se pominje i zatvorska kazna koju bi zbog toga mogao da „zaradi“. Mogao bi da bude osuđen na devedeset dana zatvora zbog toga što je nekoliko puta vozio neprilagođenom brzinom i nije se pridržavao saobraćajnih propisa. Sudeći po policijskim izveštajima koji su dospeli u javnost, učestvovao je i u ilegalnim uličnim trkama. Pored toga, tri puta je uhvaćen kako vozi bez dozvole. Plesač bi trebalo da se pojavi na sudu početkom januara sledeće godine i ima obavezu da do tada odradi deset dana društveno-korisnog rada.
Male su šanse da će Kasper otići u zatvor, a ako se to desi, sigurno je da Lopezova, iza koje je ceo tim savetnika i portparola koji utiču na njen dobar imidž, neće biti deo njegove „zatvorske priče“.
Dok se javnost time bavi, plesač je opušten, zaljubljen i „tvituje“ o svojoj strasti prema brzoj vožnji na motociklu:
- Napolju sam na mojoj „kavasaki“ bebici i obilazim ulice. Stvari obavljam vrlo brzo.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti