Novica i Olja Veličković: Medeni mesec u Arapskim Emiratima

Novica i Olja Veličković: Medeni mesec u Arapskim Emiratima

Autor: | 30/11/2012

0

Košarkaški reprezentativac Srbije Novica Veličković u narednih mesec dana trebalo bi da se vrati na teren, a već neko vreme se spekuliše da bi ponovo mogao da obuče dres "Partizana".Posle sedam godina skladne veze, uspešni sportista i njegova izabranica Olja u junu su se zavetovali na večnu ljubav. Mladi par je sudbonosno „da“ izgovorio u prisustvu porodice i mnogobrojnih prijatelja, u popularnom beogradskom restoranu "Franš". Posle razmene bračnih zaveta, supružnici nisu otišli na medeni mesec zbog Novičinih klupskih obaveza, te su putovanje upriličili nedavno. Njihova izbor je bio Dubai, gde su dve nedelje uživali u ljubavi okruženi luksuznim sadržajima, pa su mogli da se prepuste pravom hedonističkom odmoru.
U razgovoru za magazin "Hello!" srećni supružnici kažu da je egzotično putovanje bilo prožeto emotivnim trenucima, a da je ceo kompleks gde su boravili kao iz "1001 noći".
- Medeni mesec smo proveli u Dubaiju, u hotelu "The One and the only Royal Mirage". Hotelski kompleks je izuzetan, kao iz "1001 noći", sa čarobnim kulama, kapijama, živopisnim vrtovima i nestvarno koloritnim materijalima od kojih su izrađeni baldahini, zavese i nameštaj za "izležavanje". Ovo magično mesto pruža vam kraljevski osećaj, a usluga je kao na arapskim dvorovima.
- Uživali smo u Palati hotela, Arapskom vrtu i u spa-centru. Hotelski bazeni su smešetni u predivno uređenoj šumi palminog drveća, okruženi fontanama - u dahu priča Novica na početku razgovora za magazin "Hello!". Njegova supruga dodaje:
- Fascinirani smo luksuzom i hedonizmom koje pruža ovo mondensko mesto, kao i mističnom lepotom predela u kojima smo uživali. Nepregledni bazeni sa tropskim barovima, udobne ležaljke na plaži, spa centar sa najraznovrsnijim sadržajima, hamam, aromatični tretmani tela, začinska bilja i arapski čajevi toliko su nas"opili" da smo vremeplovom odlepršali u sultanove odaje iz vremena persijskog ili otomanskog carstva. Sve je bilo nestvarno bajkovito.
Zajedničke trenutke koristili su i za uživanje u sportovima na vodi.
- Oprobali smo se u nizu sportskih aktivnosti na vodi: skijanju, vožnji skuterom, ronjenju. Jahali smo kamile i išli u obilazak peščanih dina - kaže Novica.
Romantično putovanje im se toliko dopalo da im je povratak u Beograd teško pao:
- Želeli smo da produžimo odmor ijoš malo uživamo u emotivnim trenucima u raju na zemlji, ali smo morali da se vratimo u srpsku prestonicu gde nas čekaju obaveze - govori uspešni sportista.
Simpatičnibračni par i dalje je pod utiskom svog bajkovitog venčanja. Iznova gledaju fotografije, snimak svadbenog veselja iprisećaju se detalja. Prvu godišnjicu braka planiraju da proslave na sličannačin, a najviše se raduju roditeljstvu.
- Planiramo proširenje porodice, ali beba još nije na putu. Kada bude, prvi ćete saznati - sa osmehom kaže Olja.
- Deca su najveće bogatstvo, samo neka su živa i zdrava. Koliko nam je Bog namenio, tako će i biti - dodaje njen muž.
Posle svadbene ceremonije i nezaboravnog medenog meseca, život mladog para nije se promenio, osim što su još srećniji jer su ljubav krunisali brakom. Jedno drugome su najveća podrška, uživaju u romantičnim trenucima, kao i u druženju sa prijateljima.
- Kada se dvoje vole, onda se rađaju tolerancija, razumevanje, podrška i iskrenost. Mi se volimo i imamo želju i potrebu da svaki trenutak svog života podelimo jedno sa drugim. Ne kaže se slučajno: „I u dobru i u zlu!“ - konstatuje poznati košarkaš. Olja nastavlja:
- Ako nekoga voliš, spreman si da uradiš mnoge stvari koje se kose sa razumom, tu si pored svog partnera za ceo život, i kada uživaš i kada nije sve sjajno - kaže Olja, kojoj život sa poznatim sportistom otvara nove vidike. A biti supruga uspešnog sportiste ima svojih prednosti i mane.
- Novica je čovek mog života i za njega mi ništa nije teško. Uloga njegove supruge i životne saputnice mi prija, a mane ne vidim, osim što je često u situaciji da živi van našeg doma i što je zbog priprema i karantina odvojen od mene i svojih najbližih. Mana mog života je što menjam mesto stanovanja i što sam često odvojena od čoveka koga volim - iskrena je Olja.
Trenuci kada mogu da se prepuste uživanju u zajedničkim atkivnostima su im dragoceni.
- Kada smo u Beogradu, trudimo se da što više vremena provedemo zajedno, sa porodicom i bliskim prijateljima. Volimo da smo u prirodi sa našom mezimicom, labradorom Megi, i da uživamo u pozitivnoj energiji - kaže Novica.
Uprkos čestoj razdvojenosti zbog obaveza ovog sportiste život u inostranstvu ima i svoje prednosti.
- Do sada smo živeli u Španiji i svakodnevica je manje glamurozna zbog Novičinih dugih treninga i klupskih obaveza. Život u inostranstvu, pogotovo ako je reč o velikom, interesantnom gradu, ima svojih prednosti. To su sadržaji koje treba videti, obići, naučitinešto novo i upoznati se sa novom kulturom - u dahu priča šarmantna plavuša.
Olji je život ispunjen, posvećena je učenju jezika i veoma je druželjubiva, te joj nikada nije dosadno.
- Negovanje prijateljskih odnosa je ogledalo svakog čoveka. Prijatelji i kumovi su naš oslonac, kao i mi njihov. Kumstvo je za nas svetinja - zaključuje Olja, koja najviše vremena provodi sa sestrom, drugaricama iz detinjstva i kumom. Supruga bodri na svakom meču.
-
Ponekad pomislim da ću uskočiti na teren da bih bila uz njega. Stresno podnosim njegove utakmice. Pozitivna sam i trudim se da ga bodrim i ne opterećujem pred bitne mečeve.
Popularni košarkaš se oporavlja od operacije kolena i uskoro će na parket. Skladni bračni par će uskoro znati u kom klubu i gradu će Novica nastaviti karijeru. Srećni su bilo gde kada su zajedno.
- Neka sve ostane divno kao što je i do sada bilo i neka nam svaki dan donese veću ljubav i bliskost - saglasan je bračni par Veličković.

Piše: Tijana Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti