Melina Džinović: Uskoro novi dizajnerski izazov

Melina Džinović: Uskoro novi dizajnerski izazov

Autor: | 03/12/2012

0

Uspešna dizajnerka Melina Džinović pripremila je novu kolekciju za predstojeću sezonu koju će promovisati 12. decembra u salonu „BMW“. Supruga legendarnog pevača Harisa Džinovića na istom mestu,pre dve godine, predstavila je publici svoju prvu kolekciju i veruje da će predstojeća revija biti podjednako raskošna i uspešna kao i prethodna.
- Dugo sam imala ideju kako bi moja nova linija trebalo da izgleda, ali sam počela da je realizujem tek polovinom oktobra, posle svadbe moje sestre Emine - počinje priču Melina.
-
Inspiracija za novu kolekciju je kao i za prethodnepotreba žene da izgleda dopadljivo i elegantno. Budući da dolazi zima,  potrebni su nam odgovarajući modele za brojne prilike, a moja ideja vodilja oduvek je bila da kreiram za one dame koje žele da uvek izgledaju privlačno. Srećom, moj kupac nije profilisan, pa moje modele nose i devojke od osamnaest godina, kao idame koje su prešle četrdesetu i neophodna im je praktičnost u biznis stilu. Odeća sa potpisom „Hamel“ dopada se svim ženama koje vole jednostavan, ali i ekscentričan stil, budući da u mojoj liniji postoje haljine koje zadovoljavaju oba pravca.
S obzirom na to da nije školovana za posao kojim se bavi, autorka brenda „Hamel“ svaku haljinu pravi prema sebi, a njen suprug ima ekskluzivno pravo da prvi vidi njene modele, pošto su joj njegovo mišljenje isugestijenajbitniji.
- Uvek slušam suprugove komentare jer mi žene ne umemo da vidimo muškim okom šta nam zaista dobro stoji. Volim da se oblačim za mog muža i bila bih radosna da prođe vreme u kome je ženama bitno mišljenje drugih dama o njihovom stilu, te da se trude da na prvom mestu budu privlačne svojim partnerima - objašnjava gospođa Džinović koja sa popularnim pevačem ima kćerku Đinu i sina Kana.
Mada je za devojčice karakteristično da vole haljine, Melina tvrdi da su interesovanja njene kćerke potpuno drugačija.
- Đina je zapravo mali Hari. Obožava jahanje, sve ekstremne sportove, dok je Kan mirno, staloženo dete. Kćerka ume da dobije ono što želi, dok je sinu jednom dovoljno reći"ne" i on to prihvata. Rekla bih da je Kan pravi mali mudrac. Kada je reč o njihovom vaspitavanju, ja pokušavam da budem stroža, ali zapravo Hari ima autoritet i njega u potpunosti slušaju. Razlog tome je što ponekad nisam dosledna, dok Harija veoma dobro razumeju i poštuju njegovu reč.
Posle revije u Beogradu, šarmantna dizajnerka planira da sa  porodicom otputuje na zimovanje, ali još nisu odbarali destinaciju.
- Ja sam jedina u kući koja nije zaljubljena u zimske sportove, mada me je suprug naučio da skijam veoma dobro. Živim sa tri zaluđena skijaša pa se prilagođavam njihovim željama. Prošle godine je moj muž bio toliko divan da je od tri zimovanja, na dva sam vodio decu, dok sam ih ja "preskočila". Nadam se da ću i ove godine biti podjednako srećna. Šalu na stranu, naravno da ćemo ići na zimovanje, a moji ukućani će birati destinaciju - objašnjava atraktivna plavuša i otkriva da za sada nema neostvarenih ambicija.
- Da sam ostvarila i pola od ovoga što trenutno imam, bila bih presrećna. Nemam neostvarenih želja, već samo jednu, trajnu želju, da se naš porodični život odvija dosadašnjim tokom. Mislim da to nije preambiciozno i da je to želja svake normalne majke i supruge. I kada je reč o poslu, meni je moj šou-rum u Beogradu sasvim dovoljan, jer sjajno radi uprkos tome što postoji šansa da svoje poslovanje proširim na region, kao i inostranstvo - zaključuje Melina.

Piše: Ivana Nikolić
Foto: Dušan Jauković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin