Nataša Bekvalac: Prvi koncert u Novom Sadu!

Nataša Bekvalac: Prvi koncert u Novom Sadu!

Autor: | 14/05/2011

0

Pesmom „Prva u piću“ Nataša Bekvalac, prvi put u karijeri započela je koncert u rodnom Novom Sadu, u okviru proslave 30 godina postojanja Sportsko poslovnog centra „Spens“.
- Evo i od mene srećan rođendan Spensu. Mnogi kažu da ovih dana ne valjam - rekla je sa osmehom novosadska šećerlema i zapevala pesmu „Ne valjam“, sa istoimenog albuma koji je ispromovisala prošle godine na svoj 30. rođendan, 25. septembra. Pop diva, čiji je razvod sa bivšim vaterpolo asom Danilom Ikodinovićem proteklih meseci bio u žiži javnosti, tokom koncerta ponašala se na bini kao prava lavica. Energično je usledila pesma „300 stepeni“, uz koju su devojke u publici znale svaku reč, dok muškarci nisu skidali oka sa zanosne Novosađanke. Tokom numere „Kao nikotin“ sišla je sa bine do publike i poljupcem pozdravila ćerku Hanu, koja je sa Natašinom rođenom sestrom Kristinom u prvom redu pratila svaku maminu pesmu, a potom se pozdravila sa najvernijim fanovima.
- Hvala Novi Sade, hvala vam puno, hoćete još - upitala je Nata i zapevala pesmu „Nikada ne reci nikada“ što je izazvalo pravo oduševljenje u publici. Na kraju polučasovnog nastupa Nataša Bekvalac je pozdravila sve u publici i obećala fanovima da će se sledeći put videti u Novom Sadu na njenom solističkom koncertu.

Izvor: "Novosti" i "Svet.rs"

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još