Tijana Čurović: Glumica koja ženi domaćine

Tijana Čurović: Glumica koja ženi domaćine

Autor: | 10/12/2011

0

Zahvaljujući nespornom talentu i atraktivnom izgledu, glumica Tijana Čurović za kratko vreme stekla je simpatije publike. Ova lepa dama trenutno igra u aktuelnim serijama „Cvat lipe na Balkanu“ i „Pevaj, brate“, a već drugu sezonu zaredom uspešno radi i kao voditeljka rijaliti-emisije „Domaćine, oženi se“. Najveći oslonac u poslu i životu popularnoj glumici je njen suprug i kolega Slaviša Čurović sa kojim ima petogodišnju kćerku Taju. Iako, Tijana nije od onih dama koje prate modne trendove, njena mezimica voli modu i uživa u izboru odevnih kombinacija.
U kakvoj garderobi se najprijatnije osećate?
- Sve zavisi od raspoloženja, ali uglavnom se najprijatnije osećam u farmerkama i običnoj beloj majici. Iz te kombinacije ne bih izlazila nikada. Naravno, postoje trenuci kada volim kratku suknju ili kada danima ne bih izašla iz pidžame.
Imate li običaj da nervozu lečite šopingom?
- Ne, ali ukoliko sam nervozna, a prolazim gradom, ne mogu da odolim a da ne kupim bar neku sitnicu. I tada mi momentalno bude lakše.
Pomislite li često da nemate šta da obučete?
- Ponekad mislim da imam previše garderobe, a premalo stvari koje bih nosila, a nekada da je bespotrebno trošiti novac na krpice. Nisam neko ko slepo prati trendove, niti neko ko je opterećen modom. Ne patim od toga da nosim firmiranu garderobu, naprotiv, mislim da žena može lepo da izgledašta god da obuče ako je lepa i negovana i ako se oseća dobro u svojoj koži.
Savetujete li se nekada sa suprugom kada ste u dilemi šta da obučete?
- Kad malo bolje razmislim, mislim da ga nikada nisam pitala šta da obučem. Smatram da ću, ako sam lepa sebi, biti i njemu.


Dajete li vi njemu nekada modne savete i spadate li u supruge koje mužu kupuju odeću?
- Samo kada me pita ili kad vidim da nije baš najbolje uklopio boje, što mu se ponekad dešava. U principu se u te stvari ne petljam. Ponekad mu kupujem garderobu, ali ono što se meni dopadne. Međutim, pošto on više voli da deluje ozbiljnije, a ja preferiram kežual stil, ukusi nam se u tome prilično razlikuju.

Piše: Ivana Nikolić
Foto: Dejan Milićević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još