Edin Škorić: Dirljiv susret sa decom posle neprijatne avanture

Edin Škorić: Dirljiv susret sa decom posle neprijatne avanture

Autor: | 12/05/2011

0

Poznati odbojkaš i nekadašnji učesnik rijaliti-programa „Survivor“ Edin Škorić vratio se iz Portugalije i posle svih peripetija koje su mu se desile na putu konačno uživa sa decom. Nekadašnji suprug Ivane Škorić, manekenke i portparola produkcije „Emotion“, otkako je na Uskrs došao u Beograd, od dece se odvaja samo kad oni spavaju.
No, kako je igrač kluba „Espinjo“ u Portu u Srbiju krenuo iz Portugalije automobilom, desio mu se peh, pa je susret sa decom prolongiran. Naime, brižni otac kćerke Andree i sina Alekse greškom je uhapšen blizu hrvatske granice, a pušten je tek posle nekoliko sati.
- Na put od tri hiljade kilometara krenuo sam automobilom, kojim sam se i odvezao u Porto, kako bih tamo imao prevozno sredstvo. Posle Kana i Đenove, gde sam pravio pauze u vožnji, prespavao sam u Zagrebu kod prijatelja. Vozio sam normalnom brzinom, jer sam imao dovoljo vremena da stignem na praznični ručak. Ali, policijski automobil koji je bio ispred mene imao je uključeno svetlo „stop-policija“, ali ja to nisam video. Pošto su mislili da bežim, sustigli su me, zaustavili i priveli. U vukovarsku stanicu milicije stigao sam sa lisicama. Objasnio sam ko sam, čime se bavim i da im nisam bežao. Tražili su da platim kaznu, i ja sam morao da „platim slobodu“ kako bih praznik proveo sa decom koju nisam video četiri i po meseca. Držali su me nekoliko sati u pritvoru iako su mi na kraju rekli da su imali pravo ceo jedan dan da me zadrže iza rešetaka. Pokušao sam i sa patetikom, rekavši da me dvoje male dece željno čeka kod kuće, kao i da sam vozio dugo i da od umora nisam video svetleći natpis „stop“, ali ništa nije vredelo. Kaznu za "opiranje" od sedamsto pedeset evra, koliko su tražili, odbio sam da platim budući da sam nevin. Pored toga, bio sam nervozan što su me deca zvala svakih desetak minuta da provere kada stižem, željno čekajući da se vidimo, a ja nisam mogao da im kažem šta mi se dogodilo. Nisam hteo da ih uznemirim - za magazin „Hello!“ govori Edin.
Uprkos neprijatnoj avanturi, uspeo je da stigne na uskršnji ručak sa šestogodišnjom Andreom i četvorogodišnjim Aleksom.
- Srce je htelo da nam iskoči kada smo se zagrlili posle najduže razdvojenosti do sada. Vaspitačice u vrtiću, koji oboje pohađaju, rekle su mi da su jedva čekali da me vide. Sada nadoknađujemo propušteno. Svuda ih vodim sa sobom. Ivana i ja imamo korektan odnos i dogovaramo se o vremenu provedenog sa decom. Ona je divna majka, i ja se trudim da budem što bolji roditelj. Sa decom se mazim po ceo dan, a uveče, pred spavanje, pričamo „lude“ priče, bajke, ali ispričane na moj način - kaže Edin koji ne može da poveruje da će njegova kćerka na jesen krenuti u školu.
- Moja deca ne razmišljaju o tome da li ću otputovati kada počne sezona, već uživaju u druženju sa mnom. Pauzu u sportu sam napravio kada smo se Ivana i ja razišli, jer sam tada deci bio potrebniji nego inače. Znam da sam im uvek potreban, ali moj posao je takav. Ako dobijem dobru ponudu, spreman sam da opet odem negde da igram, jer ja to radim zbog njih. Sada ne mogu još da shvate, ali će jednom razumeti - kaže sportista i ističe da nema nameru da se zaljubi dok je na sportskoj pauzi.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin