Edin Škorić: Trenutno sam srećno sam

Edin Škorić: Trenutno sam srećno sam

Autor: | 11/09/2013

0


Proslavljeni bivši odbojkaš i srpski reprezentativac Edin Škorić postao je jedan od takmičara petog po redu rijaliti šou-programa "Farma". Pošto je pre tri godine proveo mesec dana na Filipinima, kada je učestvovao u popularnom rijalitiju "Survivor", slavni sportista i ponosni otac dvoje dece odlučio je da se oproba u ulozi jednog od VIP farmera. Budući da voli prirodu, poznatom tridesetsedmogodišnjaku definitivno neće biti problem da provede četiri meseca na imanju nadomak Beograda. Pošto je ugovorom bio obavezan da ne sme da komentariše svoje učešće u "Farmi", pred njegov odlazak na selo, popularni odbojkaš, koji je karijeru započeo u "Crvenoj zvezdi", i bivši suprug manekenke Ivane Škorić, savetnice odlazećeg ministra za infrastrukturu Milutina Mrkonjića, prilično je bio uzdržan u izjavama za magazin "Hello!".
- Ne bih hteo da komentarišem na tu temu. U životu volim da se stvari prvo dese, pa tek onda imam potrebu da pričam o njima. Neka tako bude i ovoga puta. Mogu samo da kažem da moja majka redovno gleda i voli "Farmu" - zagonetno je za magazin "Hello!" započeo razgovor Edin Škorić, koji priznaje da obožava prirodu i rado, kad god ima priliku, boravi u njoj. Ističe da je gotovo celo leto sa devetogodišnjom kćerkom Andreom i šestogodišnjim sinom Aleksom proveo u kampu na Srebrnom jezeru.
- Naša idealna destinacija za ovo leto bila je Srebrno jezero. Predivna priroda, čista voda kao na moru, svež vazduh, dobar provod bili su dovoljni razlog da moja deca i ja provedemo dva meseca u ovom predivnom delu naše zemlje. Inače, Srebrno jezero udaljeno je svega sat vremena vožnje kolima od Beograda, što je bilo dobro jer kada sam bio primoran da zbog poslovnih obaveza nakratko "skoknem" do Beograda, mogao sam istog dana da se vratim svojoj deci i sa njima nastavim boravak u ovoj predivnoj oazi na desnoj obali Dunava. Sve vreme smo moji mališani i ja boravili u kampu, imamo sopstvenu kamp-prikolicu i šator. Moja kćerka i sin, inače, obožavaju tu vrstu letovanja. Andrea i Aleksa doduše samo prenoće u kampu i čim svane, odlaze na jezero i uživaju u druženju sa ostalom decom. Svi smo se savršeno proveli, a ja sam bio veoma srećan što sam bio u prilici da toliko vremena provedem sa najmilijima - sa osmehom priča Škorić.
Šesti rođendan sina Alekse, početkom avgusta, zgodni sportista proslavio je u krugu porodice, dok će deveti rođendan kćerke Andree, koja je rođena sredinom septembra, po svoj prilici proslaviti u društvu "farmera" na imanju u Lisovićima. U veoma gledan rijaliti, koji se emituje na televiziji "Pink", Edin Škorić je ušao kao slobodan muškarac.
- Trenutno sam srećno sam - sa osmehom je završio razgovor za magazin "Hello!" bivši odbojkaški reprezentativac.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin