Dženifer Aniston: Novi sjaj ljubavi u Novom Meksiku

Dženifer Aniston: Novi sjaj ljubavi u Novom Meksiku

Autor: | 26/10/2012

0

Dva meseca posle veridbe glumica Dženifer Aniston prvi put je fotografisana u zagrljaju svog budućeg supruga Džastina Teroua sa vereničkim prstenom na ruci. Fotografije para nastale su u Novom Meksiku gde harizmatična dama trenutno snima film „We`re the Millers“, a njen emotivni partner je došao da je poseti. Ona je slobodan dan iskoristila da bude u zagrljaju svog verenika, a paparaco fotografi su u stopu pratili srećni par, što im nimalo nije smetalo.
Četrdesetjednogodišnji glumac zaprosio je zvezdu serije „Prijatelji“ još 10. avgusta na njegov rođendan u jednom restoranu na Menhetnu, u Njujorku, a ona je bez razmišljanja prihvatila ponudu za brak.
- Džastin je imao veoma uzbudljiv rođendan, a najlepši poklon mu je bio taj što je Dženifer pristala da se uda za njega - pisalo je u saopštenju njegovih portparola za štampu povodom veridbe.
Dženifer i Džastin započeli su romansu maja prošle godine neposredno posle završetka snimanja filma „Wanderlust“ u kome su oboje igrali. Dok su radili na ovoj komediji oni su se veoma zbližili, a prijateljstvo je ubrzo preraslo u nežnu romansu. Skladnu vezu su tokom leta krunisali veridbom, a sada se polako pripremaju za venčanje.
Otkako je pokazala svoj verenički prsten, Anistonova je glavna tema svih svetskih medija koji se utrkuju da saznaju što više detalja o vrednom komadu nakita. Prema rečima najboljih svetskih juvelira, reč je o kombinaciji platine i dijamanta od osam karata, čija se vrednost procenjuje na oko pola miliona dolara. Koliko je Džastin morao da izdvoji za ovaj prsten zavisi od načina obrade, čistoće, boje i broja karata dijamanta, ali i od toga ko je proizvođač. Ipak, novopečeni verenici za sada ne žele da otkrivaju detalje, već tajnovito uživaju u svojoj ljubavi.
Posle veridbe Dženifer nije davala intervjue za medije, ali je njen neimenovani prijatelj za američko izdanje magazina „Pipl“ rekao da su njeni prijatelji znali da će je Džastin zaprositi tokom zajedničkih boravka u Njujorku.
- Neverovatno je koliko je Džastin usrećio Dženifer. Svi smo jedva čekali da se vere - dodao je.
Isti izvor naveo je, takođe, da ona do sada nije nosila prsten zato što je bio veliki, pa je morala da sačeka da ga u juvelirnici prilagode njenom domalom prstu.
Prema rečima mnogih holivudskih modnih stručnjaka, prsten koji je harizmatična zvezda dobila znatno je veći od onih koji se obično poklanjaju za veridbu, ali izgleda da lepa glumica ne pridaje mnogo značaja ovim primedbama.
Umesto toga, ona i njen emotivni partner već se pripremaju za svadbu koju planiraju da organizuju tokom leta naredne godine. Srećni par još nije utvrdio sve detalje ceremonije, ali znaju da će sudbonosno „da“ izgovoriti na putovanju u neku inostranu zemlju jer oboje uživaju kada su daleko od kuće. Povešću samo najbliže članove familije i prijatelje, tako da će venčanje proteći u intimnoj atmosferi. Podsećanja radi, glumica je i sa kolegom Bredom Pitom, sa kojim je bila u braku pet godina, imala malu svadbu u Malibuu, pa ni sada ne želi drugačije venčanje. Za razliku od nje, Džastinu će ovo biti prvi put da „stane na ludi kamen“. Par se veoma raduje predstojećem događaju, a u skoroj budućnosti planiraju i potomstvo.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti