Sve o venčanju Kim Kardašijan

Sve o venčanju Kim Kardašijan

Autor: | 27/08/2011

0

Kim Kardašijan i njen budući suprug, košarkaš Kris Hamfris, prate svaki detalj vezan za pripremanje njihovog velikog dana. Rijaliti zvezda, jedna od najlepših žena u svetskom šou-biznisu, ništa nije prepustila slučaju - nadgleda kupovinu svake sitnice uz podršku najbližih. Sa sestrom Kloi, bratom Robertom i majkom Kris izabrala je svadbenu tortu, a potom je sa sve tri sestre posetila butik Vera Vang kako bi probala venčanicu. Njene sestre Kortni, Kendal i Kajli upućivale su joj komplimente koje je sa osmehom primala, a prijatelji su otkrili medijima da je vrlo prisebna i da pre ceremonije venčanja nema tremu. I pored toga što se njeno venčanje najavljuje kao jedno od najspektakularnijih holivudskih sklapanja brakova, zavodljiva crnka nije preterano nervozna što je nekoliko dana pre ceremonije morala da smanji listu zvanica za pedeset osoba. Pripreme za pomno planiran događaj do najsitnijih detalja uključuju i kupovinu četiri para cipela dizajnera Kristijana Lubutena. Najzanimljivije je to što je pre venčanja objavljen dres-kod zvanica, crno-bela odevna kombinacija, kao i način prevoženja gostiju: vožnja majbahom i rols-rojsevima od luksuznog hotela do privatne rezidencije u Montesitu. No, ne želi samo Kim izvanredno slavlje povodom sklapanja braka. I njena majka Kris Džener donela je odluku da na spektakularan način obeleži dvadesetogodišnjicu bračnog života, te je obnovila bračni zavet sa svojim drugim po redu suprugom Brusom na ostrvu Bora Bora, u francuskoj Polineziji, i ponovo izgovorila subonosno da svom suprugu. Službu je održao tahićanski sveštenik, a par, koji se upoznao na takozvanom sastanku naslepo, bio je u društvu mnogobrojnih poznatih zvanica, odevenih u belo. Pedesetpetogodišnja Kris, sa suzama u očima, bila je preplavljena emocijama, dok se nekadašnji osvajač zlatne olimpijske medalje u desetoboju, šezdesetjednogodišnji Brus pozdravljao sa članovima porodice.
- Oduvek sam učila decu da je na prvom mestu Bog, na drugom porodica, a sve ostalo će već naći svoje mesto - kaže Kris koja ima četvoro dece iz braka sa Robertom Kardašijanom, tridesetdvogodišnju Kortni, tridesetogodišnju Kim, dvadesetsedmogodišnju Kloi i dvadesetčetvorogodišnjeg Roberta, a iz braka sa Brusom petnaestogodišnju Kendal i trinaestogodišnju Kajli.
Mama Kris je mozak čitavog brenda Kardašijan koji je, veruje se, zahvaljujući televizijskim emisijama i autorskim proizvodima zaradio šezdeset pet miliona američkih dolara. Život članova ove porodice je veoma dobro dokumentovan u različitim televizijskim programima, što uključuje i Keeping up with the Kardashians, rijaliti - emisiju za koju je ideja takođe potekla od Kris.
- Osim dece i uspešnog braka, kao i predivne porodice i mogućnosti da uživam u svemu tome, moj najveći blagoslov je što imamo priliku da radimo zajedno. Moj posao je da uzmem petnaest minuta slave moje porodice i pretvorim ih u trideset - kaže ona.

Kćerka Kloi nije bila u mogućnosti da prisustvuje ceremoniji koju su upriličili njena majka Kris i Brus, budući da je njen suprug, košarkaš Lamar Odom imao obaveze u Lejkersima, klubu za koji igra, ali im je uputila čestitke. Posle slavlja povodom obnove bračnog zaveta porodica sa velikim uzbuđenjem očekuje dan kada će se najpoznatija iz porodice Kardašijan na spektakularnom venčanju zavetovati na večnu ljubav, o čemu će magazin Hello! u narednom broju doneti ekskluzivnu reportažu i fotografije.

Tekst: Nadežda Jokić

Ekskluzivne fotografije i opširnu reportažu sa venčanja Kim Kardašijan i Krisa Hamfrisa možete pročitati u narednom broju magazina Hello! koji izlazi u ponedeljak 29. avgusta. 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti