Kim Kardašijan i Kanje Vest: Pet najznačajnijih trenutaka sa venčanja slavnog para

Kim Kardašijan i Kanje Vest: Pet najznačajnijih trenutaka sa venčanja slavnog para

Autor: | 25/05/2014

0

Iznenađenja, ekstravagancija i raskoš - tri reči koje opisuju dugoočekivano venčanje Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, kada je slavni par pred svojom porodicom i prijateljima izgovorio sudbonosno "da" u tvrđavi Belvedere u Firenci. Svadbena ceremonija koja je održana u subotu, 24. maja u italijanskom gradu, bio je treći put da rijaliti zvezda staje pred oltar, ali je to bilo verovatno i njeno najnezaboravnije venčanje. Ovo su najupečatljiviji trenuci sa venčanja.

1. Odsustvo Roberta Kardašijana

Kimin mlađi brat Rob vratio se u Los Anđeles pre nego što su njegova sestra i njen suprug zaplesali svoj prvi ples kao bračni par. Izvor je za "Us Weekly" otkrio da je 27-godišnji Rob otišao iz Pariza u SAD, pre nego što su mladenci sa ostalim zvanicama otputovali u Firencu. I tokom boravka u francuskoj prestonici, jedini sin Kris Džener nije sa ostalima pozirao ni na porodičnim fotografijama koje su objavljene.

2. Odsustvo Bijonse
Kao i Rob, ni Bijonse se nije pojavila na venčanju. Mediji su prethodno pisali da je slavna pevačica na spisku zvanica, zajedno sa suprugom Džej Zijem, koji je trebalo da bude kum mladoženji. Međutim, slavni par je umesto u Parizu, vikend proveo u Hemptonsu. Ipak, mladencima su poslali pozdrave i poželeli im "bezuslovnu ljubav tokom ostatka zajedničkog života".

3. Porodica visoke mode
Kim, Kanje, kao i njihova 11-mesečna kćerkica Nort Vest, na venčanju nosili su toalete koje je dizajnirao čuveni kreator Rikardo Tiši, umetnički direktor modne kuće Givenchy. Portparol ove modne kuće potvrdio je da je mlada nosila venčanicu, mladoženja smoking, a mala Nort haljinu sa njihovim potpisom. Kim je do oltara odveo njen očuh Brus Džener, koji je u naručju držao svoju unučicu.

4. Pokloni za goste

Slavni par potrudio se da ta noć ne bude nezaboravna samo za njih, već je i gostima pokušao da pruži jedinstveno iskustvo uz pomoć originalnih detalja. Po dolasku na ceremoniju, svaki gost dobio je mali buket belog cveća, a na mermernim stolovima na prijemu imena zvanica ugravirana su u 24-karatnom zlatu.

5. Muzika
Kim i Kanje sami su birali muziku uz koju su uživali tokom večeri. Tako su se na listi pesama našle numere "At Last" od Ete Džejms, kao i "These Arms of Mine" i "Tenderness" od Otisa Redinga, uz koji su mladenci odigrali prvi ples. Prisutan je bio i pevač Džon Ledžend, koji je otpevao svoju baladu "All of Me".

Autor: Life Content
Foto: Tanjug/AP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti