Kim Kardašijan zaradila 17,9 miliona dolara od svoje svadbe

Kim Kardašijan zaradila 17,9 miliona dolara od svoje svadbe

Autor: | 23/08/2011

0

Luksuzno venčanje rijaliti zvezde Kim Kardašijan i NBA košarkaša Krisa Hamfrisa i dalje privlači pažnju medija, ne samo zbog činjenice da nisu platili ni jedan dolar za ceremoniju koja je koštala 10 miliona, već su uspeli i da zarade vrtoglavu sumu od 17,9 miliona dolara u jednom danu.
Najveći deo ovog novca potiče od televizijskog kanala "E!", koji je za ekskluzivna prava snimanja platio čak 15 miliona dolara. Dvodelni rijaliti specijal "Venčanje iz bajke Kim Kardašijan" biće emitovan na ovoj televiziji 9. i 10. oktobra, a čelnici smatraju da će im se sredstva uložena u ovo venčanje višestruko vratiti kroz gledanost, kao i reklame za koje će mnogi papreno platiti kako bi se emitovale tokom prikazivanja specijala. Magazin o poznatima "Pipl" dobio je ekskluzivna prava na fotografisanje čitavog događaja, a kako bi se slike Kim i njenog novog supruga našle na stranicama ovog magazina, uredništvo je moralo da izdvoji vrtoglavih 2,5 miliona dolara.
Da je svadba starlete odlična reklama shvatili su i vlasnici noćnog kluba "Tao" u Las Vegasu, koji su joj platitli 50.000 dolara da upravo na tom mestu organizuje svoje devojačko veče.
Svadbena torta od nekoliko spratova plaćena je više od 15.000 dolara i bila je poklon "Hense’s Bakery", dok su burme od 20,5-karatnog zlata bile poklon čuvene juvelirnice "Lorraine-Schwartz". Pored toga, slavni par je zaradio i 300.000 dolara - prodate fotografije magazinu "OK!" sa devojačke večeri, 60.000 dolara - cena tri venčanice koje je Kim dobila na poklon od Vere Vang, 150.000 dolara - poklon stilista za frizuru i šminku, 400.000 dolara - cena poklonjenog šampanjca "Perrier".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti