Ilija Bozoljac: Ispunjenje ljubavnih očekivanja

Ilija Bozoljac: Ispunjenje ljubavnih očekivanja

Autor: | 30/08/2011

0

Ilija Bozoljac, jedan od naših uspešnih tenisera, osim odličnom igrom medije intrigira i time što je miljenik pripadnica lepšeg pola. Zbog naočite pojave zaslužno se našao na listama najzgodnijih srpskih sportista, a u javnosti su ga dovodili u vezu sa nekoliko poznatih i lepih dama iz Srbije. Talentovani sportista uvek je isticao da nema stalnu devojku i da još traži onu pravu. Ipak, to se nedavno promenilo i Ilija konačno uživa u emotivnoj vezi. Poznati teniser je u proteklih nekoliko meseci nekoliko puta viđen u beogradskim restoranima i klubovima u društvu sa atraktivnom visokom brinetom. Par je delovao vrlo zaljubljeno dok se držao za ruke i mnogi su se pitali ko je misteriozna devojka, misleći da je strankinja. Njegova izabranica je manekenka iz Beograda, Andrijana Basarić, koja od svoje dvanaeste godine živi u inostranstvu.
Mada nerado govori o svom ljubavnom životu, Ilija je za magazin „Hello!“ potvrdio da je u vezi sa Andrijanom.
- Tačno je, Andrijana i ja smo zajedno i lepo nam je. Ne bih detaljisao o našoj vezi jer ne volim javno da govorim o tim stvarima.
Tridesetdvogodišnja manekenka je u Moskvi završila državni fakultet „Lomonosov“, smer marketing i komunikacije, ali je nastavila da se uspešno bavi manekenstvom, najviše u Milanu. Najmanje vremena provodi u Beogradu, pošto zbog posla živi na relaciji London-Milano.
I Ilija je zbog stalnog učestvovanja na svetskim teniskim turnirima više u inostranstvu nego u Srbiji, i baš zbog toga nije bio u emotivnoj vezi. Sportista koji je nekoliko puta bio angažovan kao maneken na našim revijama u poslednjem intervjuu za magazin „Hello!“ otkrio je da je sam.
- Nisam zaljubljen. Voleo bih da nije tako, ali nije lako naći devojku kada si stalno na putovanjima, a takav je život svakog profesionalnog tenisera. Često sam usamljen na turnirima - rekao je Ilija pre nekoliko meseci, nešto pre nego što je otpočeo vezu sa Andrijanom ovog leta.
Budući da oboje vode život ispunjen profesionalnim izazovima i stalnim putovanjima, nesumnjivo je da će ljubavni par lepo funkcionisati. Trenutno uživaju u zajedničkom boravku u prestonici Srbije, gde je Ilija 2. avgusta proslavio dvadeset šesti rođendan.
Uspešni teniser uvek je isticao da voli ostvarene i ambiciozne devojke i da do sada nije imao ozbiljnu vezu koja bi ga ispunila. Jedino je pre četiri godine bio u emotivnoj vezi sa nekadašnjom mis Kanade Ramonom Amiri, koju je upoznao sa svojom porodicom u Srbiji.
Andrijanina i Ilijina ljubavna priča deluje obećavajuće, jer su oboje vrlo zaljubljeni i spremni da održavaju vezu na daljinu. Naravno, oboje će se pobrinuti da se viđaju što češće, i nesumnjivo da je sezona brojnih putovanja pred njima.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti