Ilija Bozoljac: Šarmantni teniser uskoro postaje otac

Ilija Bozoljac: Šarmantni teniser uskoro postaje otac

17/10/2011

0

Jedan od naših najlepših tenisera Ilija Bozoljac oduvek je bio miljenik ženske publike. Otkako je uspešni sportista u vezi sa manekenkom Andrijanom Basarić kao da je dobio krila. Nedavno se srpskom prestonicom pronela vest da će postati otac. Prijatelji srećnog para kažu da su visoka brineta i naočiti teniser presrećni zbog prinove, a za nekoliko meseci, koliko su u strasnoj vezi, postali su gotovo nerazdvojni. U javnosti stalno razmenjuju nežnosti i svi koji ih poznaju kažu da nisu videli srećniji i zaljubljeniji par od njih dvoje.
Andrijana Basarić je rođena u Beogradu, ali je diplomu stekla u Moskvi, na smeru za marketing i komunikacije na poznatom fakultetu „Lomonosov“. Zbog velike ljubavi koja je počela ovog leta sve je ređe putovala u London, gde je ranije živela zbog karijere modela, mada je imala dosta angažmana i u Milanu. Inače, manekenka od svoje dvanaeste godine živi u inostranstvu, ali je u srpsku prestonicu dolazila povremeno.
Skladan par je sa prijateljima nedavno upriličio proslavu povodom vesti da će se za nekoliko meseci ostvariti u ulozi roditelja. Tridesetdvogodišnja manekenka je u ranoj trudnoći, pa je razumljivo što zaljubljeni par nije želeo da daje precizne izjave povodom lepe vesti.
- Još je rano da javno govorimo na tu temu, biće vremena za to - oboje su kratko prokomentarisali za magazin „Hello!“, jer Andrijanu tek očekuje poslednji ultrazvučni snimak koji će potvrditi da je sve u najboljem redu.
Par koji je letos otpočeo romansu na taj način krunisaće vezu koja je od prvog trenutka delovala ozbiljno. Dvadesetšetogodišnji Ilija, koga su u javnosti dovodili u vezu sa nekoliko poznatih i lepih dama iz Srbije, od početka se jako zaljubio u Andrijanu, što nije krio, obasipajući je nežnostima.
Iako ovaj teniser nerado govori o svom ljubavnom životu, nedavno je jedino za magazin „Hello!“ potvrdio da je u vezi sa zanosnom manekenkom.
- Tačno je, Andrijana i ja smo zajedno i lepo nam je. Ne bih detaljno pričao o našoj vezi jer ne volim javno da govorim o tim stvarima.
Prijatelji para kažu da će Andrijana London kao životnu bazu zameniti Beogradom, gde planira da se nastani zastalno. Modne angažmane u Velikoj Britaniji će zbog svog stanja odložiti na neko vreme. Planira život pod istim krovom sa Ilijom i baš zbog toga, a i zbog trudnoće, lepa manekenka gotovo da je potpuno prestala da putuje u inostranstvo, i sada boravi u Beogradu. Njihove porodice su presrećne, a budući roditelji bliskom okruženju još nisu odali planove za eventualno ozvaničenje veze. Ilija je u intervjuima koje je ranije davao stalno isticao kako je zbog karijere profesionalnog sportiste često usamljen i da nema stalnu devoku. Nekoliko meseci pre sudbonosnog susreta sa Andrijanom, koji se dogodio u jednom beogradskom klubu, sportista je za magazin „Hello!“ rekao:
- Nisam zaljubljen. Voleo bih da nije tako, ali jednostavno nije lako naći devojku kada si stalno na putovanjima, a takav je život svakog profesionalnog tenisera. Često sam usamljen na turnirima.
Baš zbog toga njegovoj sreći nema kraja što će sada uživati u najlepšoj ulozi pored, po svemu sudeći, žene njegovog života.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti