Viktor Troicki: Ljubav nije izdržala

Viktor Troicki: Ljubav nije izdržala

Autor: | 13/07/2011

0

Jedan od naših najboljih tenisera Viktor Troicki i manekenka agencije „Fox“ Jelena Kikić raskinuli su prošle nedelje troipomesečnu vezu, iako se svima činilo da je sportski as napokon pronašao svoju idealnu lepšu polovinu. Ovaj par upoznao se na jednom gradskom dešavanju u martu, i ubrzo između njih su se rodile nežne emocije. Iako su atraktivnog tenisera u to vreme dovodili u vezyu sa Oljom Crnogorac, on je otpočeo uzbudljivu romansu sa lepom crnkom. Svi koji poznaju ovaj, doskora, srećan par, bili su ubeđeni da će njihova veza biti duga i stabilna, ali zbog mnogobrojnih obaveza koje oboje imaju nisu mogli da prevaziđu stalne prepreke. Naime, veći deo vremena Viktor provodi na turnirima širom sveta, dok je i lepa manekenka često na putovanjima zbog angažmana u inostranstvu, tako da im je bilo teško da nađu vreme koje će provesti zajedno.
- Viktor i ja smo raskinuli pre nekoliko dana, a razlog je što smo često bili razdvojeni i gotovo nikada nismo imali vremena da se viđamo. On je stalno na turnirima, dok sam ja kao manekenka često angažovana u inostranstvu, i to je veoma otežavalo našu vezu. Zbog toga smo posle tri i po meseca zabavljanja odlučili da se rastanemo. To je sve što mogu da otkrijem o našem odnosu - rekla je zgodna manekenka.
Ova lepa dama počela je da se bavi manekenstvom 2004. godine kada je na izboru za mis Jugoslavije bila među deset najlepših devojaka u našoj zemlji. Posle toga počela je da radi za agenciju „Fox“, a zahvaljujući odličnom izgledu i talentu imala je mnogobrojne angažmane u Parizu, Londonu, Milanu i drugim evropskim metropolama. Ona i uspešni teniser poslednji put su se videli prošle nedelje kada je Viktor posle završenog učešća na „Vimbldonu“ u Beogradboravio nedelju dana. U to vreme često su bili zajedno i provodili su veći deo vremena na poznatim prestoničkim splavovima kao što su „Bolivud“ i „Fristajler“ tako da niko, čak ni njihovi prijatelji, nisu slutili da je njihova veza u krizi. Ipak, samo dan pre nego što je Viktor morao da spakuje kofere i otputuje u Švedsku, gde će igrati u „Dejvis kup“ sa našom reprezentacijom, njih dvoje su odlučili da prekinu romansu. Iako im je bilo teško, shvatili su da je tako za sada najbolje.
- Stvarno ne bih voleo da pričam o tome. Nikada o emotivnom životu nisam želeo da govorim javno, pa ću i ovog puta ostati veran svojim principima - rekao je Troicki u kratkoj telefonskoj izjavi pred polazak u Švedsku.
Ovaj stameni sportista će narednih nekoliko dana provesti na severu Evrope, a posle toga planira da sebi priušti odmor.
- U Švedskoj ću igrati u „Dejvis kupu“ za našu reprezentaciju, a posle toga ću imati desetak slobodnih dana. To vreme planiram da iskoristim za odlazak na odmor, ali još nisam odlučio gde ću otputovati. Najverovatnije ću otići negde na more - otkriva Viktor.
- Posle kratkog odmora slede pripreme za turnire u Americi, koji počinju krajem leta. Igraću na nekoliko turnira i provešću u Sjedinjenim Državama neko vreme, tako da sigurno narednih nekoliko meseci neću dolaziti u Beograd - rekao je teniski as.

Piše: Ivana Nikolić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još