Dženifer Lopez kao sav normalan svet

Dženifer Lopez kao sav normalan svet

Autor: | 01/07/2012

0

Nedavno je svetska pop diva Dženifer Lopez sa dečkom, igračem Kasperom Smartom, iznenadila svetsku javnost kada su je fotografisali ispred jednog šoping centra u Los Anđelesu dok je nosila velike kese brenda „Zara“. Iako ju je pre mesec dana magazin „Forbs“ uvrstio u jednu od tri najuticajnije ličnosti u svetskom šou-biznisu, latinoamerička zvezda uživa u novoj ljubavi, ne mareći za skupe brendove. Nije poznato da li je možda pod uticajem mlađeg dečka kupovala tog dana u radnji veoma pristupačnog brenda, ali je to svakako izazvalo „pomamu radosti“ među njenim fanovima koji sada još više veličaju skromnost dame iz Bronksa.
Njeni srpski obožavaoci su srećni što je svetska zvezda u svoj program aktuelne turneje uvrstila našu prestonicu. Naime, ona će nastupiti 20. novembra u „Beogradskoj areni“ u okviru svoje turneje „Dance Again“.
Prošle nedelje je zvanično potpisan ugovor sa njenim timom što se koncerta u Beogradu tiče. Pored Sofije, to će biti njen jedini nastup na Balkanu, pa se očekuje  dolazak velikog broja stranaca.

Piše: Nadežda Jokić   

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti