Dženifer Lopez i Kasper Smart uživaju u zajedničkim trenucima

Dženifer Lopez i Kasper Smart uživaju u zajedničkim trenucima

Autor: | 18/07/2012

0

Sada kada je sa Enrikeom Iglesijasom započela turneju po Severnoj Americi, Dženifer Lopez će provoditi mnogo manje vremena sa svojim novim momkom, plesačem Kasperom Smartom.
Stoga, par je odlučio da sebi upriliče poslednji zajednički provod na otvorenom, poslednji barem za neko vreme. U pitanju je bilo skijanje na vodi na Long Bič plaži u Kaliforniji.

Dvadesetpetogodišnji Kasper je na Tviteru objavio fotografiju zagrljenog para na brodu i otkrio da je Dženifer uspela iz prvog puta da se popne na surf dasku.
U krajnjem slučaju, zaljubljeni par će se i dalje svako veče viđati na bini, tokom pevačicine „On The Floor“ turneje.
Dženifer je izgledala apsolutno zapanjujuće na premijernom koncertu u Montrealu, u Kanadi.

Tokom koncerta prikazala je neke zaista zavidne pokrete, a nekoliko puta je potpuno menjala garderobu.

Dženifer je u petak otkrila da je dala otkaz na mestu žirija u rijaliti programu „Američki idol“.

Međutim, nedavni izveštaji sugerišu da su šefovi odbili dalju saradnju sa njom, pošto je tražila dodatnih 2 miliona dolara na već dogovorenu sumu od 15 miliona, koliko je plaćena prošle godine.

Četrdesetdvogodišnja lepotica je svoju odluku da napusti rijaliti saopštila u dramatičnom telefonskom pozivu, tokom radio emisije koju vodi domaćin Američkog idola Rajan Sikrest.
- Kada sam potpisivala radni ugovor za Idola potpisala sam ga na godinu dana, a na kraju sam završila dve godine radeći na emisiji. Prosto sam se zaljubila u taj šou, kao i u sve prisutne kolege. Zaista nisam znala da će rad na emisiji imati toliko jak emotivni uticaj na mene - rekla je ona.

- Sve što je lepo ima i svoj kraj. Zaista sam se užasavala ovog telefonskog poziva i počeću da plačem - nastavila je Dženifer.

- Zaista osećam da je došlo vreme da se vratim onim stvarima koje sam pomalo zabatalila radeći na Idolu. Iskreno, mogla bih raditi na ovoj emisiji do kraja svog života, ali to bi značilo odricanje od mnogih drugih stvari. Bilo je ovo jedno zaista neverovatno iskustvo.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti