Jovana i Željko Joksimović: Kosta nam je promenio život

Jovana i Željko Joksimović: Kosta nam je promenio život

Autor: | 02/01/2015

0

Popularni bračni par  Jovana i Željko Joksimović u 2014. godini imao je mnogo razloga za sreću. Venčali su se u crkvi, a kao kruna ljubavi rodio im se naslednik Kosta. Kažu da nikad nisu bili srećniji, a na pitanje kako vide proteklu godinu, usledili su odogovri.
- To je godina u kojoj smo dobili jedno malo biće koje je promenilo naše živote i u kojoj smo se najviše smejali. Stvorio sam mnogo dobre muzike od koje ćete najveći deo čuti na novom albumu. Održao sam koncert karijere u Skoplju. Kada uz to dodate sate divnih razgovora sa prijateljima i porodicom, prvo letovanje sa Kostom i divna putovanja, samo mogu da poželim da i druge godine budu kao ova - rekao je popularni kantautor.
- Godina 2014. najlepša je u mom životu. Ne postoji lepši osećaj od rođenja deteta i spoznaje ogromne ljubavi i emocija za koje niste znali do tada da leže u vama. Divno je kada na poslovnom planu sve ide svojim tokom, bez većih turbulencija, i kada prati tu harmoniju koju imam u privatnom životu - nadovezala se Jovana.
U 2014. dobili su sina, ali taj događaj nije jedini koji je obeležio godinu. Poznati partneri venčali su se i u crkvi.
- Rođenje deteta ne može da nadmaši nijedan događaj ni u godini ni u životu - naglašava Željko, a ovo potvrđuje i njegova supruga.
- Ne postoji nijedan događaj koji može da "stane na crtu" rođenju deteta. Venčanje u crkvi smo želeli da napravimo za svoju dušu, ostali smo dužni to jedno drugom iako smo u braku već skoro tri godine - ispričali su Joksimovići za "Blic".

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti