Kloi Kardašijan: Dirljiva čestitka majci i očuhu povodom godišnjice braka

Kloi Kardašijan: Dirljiva čestitka majci i očuhu povodom godišnjice braka

Autor: | 22/04/2014

0


Kloi Kardašijan, najmlađa kćerka koju Kris Džener ima iz braka sa advokatom Robertom Kardašijanom, uputila je veoma dirljivu čestitku svojoj majci i očuhu Brusu Dženeru, povodom godišnjice braka.
- Srećna godišnjica mojoj mami i mom drugom tati. Volim vas! 23 godine i 10 dece kasnije - napisala je Kloi na Instagramu ispod fotografije sa venčanja Kris i Brusa.
Kris, koja je menadžerka svojih kćerki i "mozak operacije", rođena je 1955. godine kao Kristen Meri Hjuton. Za Kardašijana se udala 1978. godine, a par je ubrzo dobio četvoro dece - kćerke Kortni (1979.), Kim (1980.) i Kloi (1984.) i sina Roberta (1987.), da bi 1991. godine podneli zahtev za razvod braka, svega mesec dana pre nego što se Kris udala za drugog muža - osvajača olimpijske medalje u dekatlonu Brusa Dženera. U svojoj knjizi priznala je da je imala aferu tokom braka sa Kardašijanom, a tokom rijalitija "Keeping Up With the Kardashians" otkriveno je da je u pitanju bivši fudbaler Tod Voterman.
Brus Džener takođe je imao četvoro dece pre braka sa Kris - sinove Bartona, Brendona, Brodija i kćerku Kasandru.
Kris i Brus zajedno su dobili još dve kćerke - Kendal (1995.) i Kajli (1997.), a u oktobru 2013. otkrili su da više ne žive zajedno. Ipak, prema poslednjim informacijama spremni su da sačuvaju svoj brak.

Autor: Life Content
Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti