Emina Jahović i Mustafa Sandal: Romantični vikend u Londonu

Emina Jahović i Mustafa Sandal: Romantični vikend u Londonu

Autor: | 06/04/2015

0


Popularni bračni par Emina Jahović-Sandal i njen suprug Mustafa proveli su romantični vikend u Londonu, a boravak u engleskoj prestonici iskoristili su i da provedu vreme sa prijateljima koji žive u tom gradu. Tridesetdvogodišnja pop zvezda i njen životni partner večerali su u tamošnjem ekskluzivnom restoranu u društvu poznatog svetskog kantautora Lajonela Ričija, a jedan od noćnih izlazaka bio je rezervisan i za druženje sa našom modnom kreatorkom Marijanom Mateus.
Poznato je da je London jedna od omiljenih destinacija supružnika, ali ovog puta Emina i Mustafa imali su konkretan povod da posete ovaj grad. Prethodne godine oni su kupili jahtu, za koju se pretpostavlja da vredi blizu dva miliona evra. Iako Emina i Mustafa ne žele da pričaju na tu temu, u medijima se pisalo da je reč o veoma luksuznom plovilu, pa su u London došli da provere kako napreduje uređenje enterijera. Brod će biti veći od onog koji bračni par Sandal već poseduje. Komfor im je veoma važan jer na jahti provedu po nekoliko meseci u letnjem periodu. Kako se pisalo, ovaj luksuzni brod posedovaće dva apartmana, sobu za goste, kao i veliki dnevni boravak i biće opremljen najnovijom tehnikom. Budući da lepa Novopazarka i njen dvanaest godina stariji suprug važe za velike estete, važno im je da jahta zadovolji njihove visoke kriterijume. Očekuju da će biti spremna do leta, kada zajedno sa sinovima Jamanom i Javuzom vreme provode krstareći i uživajući u morskim čarima.
Par je u London otputovao bez sinova, pa su imali vremena da se posvete jedno drugom, a ljubavne izjave nisu izostale ni na njihovim profilima na Instagramu, po čemu se vidi da im je romantično putovanje veoma prijalo. Emina je više puta rekla da sa suprugom često osveži odnos romantičnim putovanjem, pa je tako bilo i ovog puta.
Posle posete engleskoj prestonici, pop zvezda je sa majkom Senijom otputovala u Minhen, a njen suprug se zbog poslovnih obaveza vratio u Istanbul.

Piše: Zvezdana Milovanović; Life Content
Foto: Emina Jahović Sandal / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti