Irina Šajk: Ronaldova nevera razlog je raskida veridbe

Irina Šajk: Ronaldova nevera razlog je raskida veridbe

Autor: | 19/05/2015

0


Nakon što su mediji mesecima spekulisali o krahu romanse Irine Šajk i Kristijana Ronalda prijatelj atraktivne Ruskinje otkrio je medijima da je razlog raskida petogodišnje veze prevara. Manekenka je svojevremeno demantovala da je imala lošu komunikaciju sa fudbalerovom porodicom, a potom je u intervjuu nakon raskida ispričala da je Ronaldo nije dovoljno poštovao, te da se pored njega nikada nije osetila lepom.
Međutim, prijatelj dvadesetdevetogodišnje manekenke otkrio je da Ronaldo ne može da ostane veran jednoj ženi.
- Irina je dobijala SMS poruke od nepoznatih žena koje su tvrdile da su bile u vezi sa Kristijanom, ili da su flertovali, a onda je uzela njegov telefon. Našla je na desetine poruka. Proverila je brojeve i shvatila da su te žene iz različitih krajeva sveta, odnosno, da žive na onim mestima gde je igrao "Real Madrid". Kristijano je na kraju rasprave priznao da se samo dopisivao sa njima - otkriva neimenovani izvor.
Posle otkrića da je dečko vara Irina je stavila tačku na vezu i iselila se iz kuće u Madridu u kojoj su zajedno živeli. Manekenka trenutno uživa u ljubavi sa glumcem Bredlijem Kuperom.

Autor: Life Content
Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti