Kristijano Ronaldo priznao da mu je teško pao rastanak od Irine Šajk

Kristijano Ronaldo priznao da mu je teško pao rastanak od Irine Šajk

Autor: | 28/01/2015

0

Kristijano Ronaldo izvinio se saigračima zbog isključenja na subotnjem meču i priznao da ima mnogo emotivnih problema posle raskida sa dugogodišnjom devojkom Irinom Šajk. Najbolji fudbaler u 2014. godini nedavno je priznao da je raskinuo petogodišnju romansu, a tokom utakmice u subotu bio je izuzetno nervozan i bez razloga je udarao protivničke igrače zbog čega je zaradio isključenje.
Španski mediji navode da se Portugalac u ponedeljak na treningu izvinio saigračima i zatražio oproštaj, te da im je objasnio da ga igrači "Kordobe" nisu provocirali i da ih zbog toga nije udario, već da su razlozi lične prirode.
Tridesetogodišnji fudbaler priznao je saigračima da je raskid s Irinom ostavio traga na njegovo emotivno stanje.
Međutim, pojedini mediji navode da Ronaldo nije nervozan samo zbog ljubavnih problema, već i zbog novca. Markentinški eksperti tvrde da će Portugalac izgubiti dosta prihoda posle raskida veze sa lepom Ruskinjom. Naime, dok je trajala njihova romansa vrednost Ronaldovog brenda porasla je od 2011. do 2014. godine s 24 na 56 miliona evra. Stručnjaci tvrde da nema sumnje da je Irina odigrala važnu ulogu u popravljanju Kristijanovog imidža, te da mu je pomogla da uđe u svet mode i dobije mnoštvo obožavaoca, koji ne vole fudbal. Takođe, medijski tretman fudbalera potpuno se razlikuje ako pored sebe ima slavnu i zgodnu manekenku ili anonimnu devojku.

Autor: Life Content

Foto: Sipa Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti