Irina Šajk i Kristijano Ronaldo: Krah višegodišnje romanse

Irina Šajk i Kristijano Ronaldo: Krah višegodišnje romanse

Autor: | 15/01/2015

0

Uprkos tome što su novogodišnje praznike proveli zajedno u Dubaiju, sve su glasnije priče da su Irina Šajk i Kristijano Ronaldo raskinuli svoju višegodišnju romansu. Naime, ruska manekenka nije se pojavila u ponedeljak uveče na ceremoniji dodele "Zlatne lopte" u Cirihu, na kojoj je titula najboljeg fudbalera sveta pripala njenom momku Kristijanu, kao što je to činila prethodnih godina.
Tridesetogodišnji fudbalski superstar na ovu manifestaciju došao je u društvu majke i sina Kristijana Juniora, a budući da atraktivna manekenka nije imala poslovnih obaveza, te da već nedelju dana boravi na egzotičnoj destinaciji odakle objavljuje fotografije na Instagramu, iznenađuje činjenica da nije doputovala u Švajcarsku da pruži podršku svom dragom.
Ubrzo su se pojavile glasine da su njih dvoje raskinuli, a tome u prilog idu i priče da su se nedavno posvađali zbog planova Ronaldove majke u vezi proslave Božića koji je poznati Portugalac proveo sa porodicom u rodnom gradu.
Britanski "Hello!" danas je objavio i informaciju da je Irina prestala da prati Ronalda na društvenim mrežama. Poznati par za sada nije ni potvrdio ni demantovao navode o krahu romanse.

Kako je bilo u bekstejdžu na dodeli ovog priznanja pogledajte OVDE!

Autor: Life Content
Foto: Sipa Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti