Otkriven razlog zbog kojeg su raskinuli Irina Šajk i Kristijano Ronaldo

Otkriven razlog zbog kojeg su raskinuli Irina Šajk i Kristijano Ronaldo

Autor: | 13/02/2015

0


Tokom prethodne nedelje Irina Šajk dala je odgovor šta očekuje od muškarca i potencijalnog emotivnog partnera.
- Volim iskrene ljude i muškarce koji su lojalni ženama - zagonetno je izjavila.
Britanski portal "Hello!" danas je doneo ekskluzivnu priču o tome kako i zbog čega su se razišli lepa Ruskinja i Kristijano Ronaldo. Naime, bolnu odluku o raskidu donela je Irina i to tokom božićnih praznika. Nakon suočavanja i rasprave sa zvezdom "Reala" dvadesetdevetogodišnja manekenka odlučila je da u novogodišnjoj noći prekine pet godina dugu vezu.
- Bila je u šoku i potpuno slomljena. To nije odluka koju je lako donela - rekao je prijatelj blizak paru.
- Novu godinu dočekala je sama plačući na aerodromu, a potom je odletela na Maldive, gde je takođe sama provela svoj rođendan.
Nagli rastanak jednog od najglamuroznijih parova današnjice iznenadio je javnost, s obzirom na to da se Irina ponašala kao majka malenom Kristijanu Junioru, kojeg je fubaler dobio sa javnosti nepozantom ženom, neposredno pre početka veze sa Irinom.
- Uprkos tome što je uvek stajala uz svog partnera, ovoga puta Irina je donela drastičnu odluku jer nije mogla da ignoriše određene znake i jer ju je istina pogodila pravo u lice - izjavio je izvor blizak paru.
Nakon raskida ona je prestala da prati Ronalda na društvenim mrežama i izbrisala fotografije na svom nalogu na Instagramu. Potom je objavila slike sa Maldiva kako bi pokazala da je sama.
Inače, Irina je bila primorana da u toku ovog meseca izda saopštenje da razlozi za raskid nisu loši odnosi sa Kristijanovom majkom i članovima porodice, otkrio je bliski prijatelj i dodao da se Ruskinja godinama trudila da zadobije njihovo poverenje i poštovanje, te da je u njihovom društvu odlazila i na porodična putovanja.
Spekulacije da je par raskinuo vezu počele su nakon dodele Zlatne lopte u Cirihu, gde se Irina nije pojavila da podrži svog partnera. Ubrzo je izdala saopštenje za javnost u kojem je šturo objavila da je okončala vezu sa najboljim fudbalerom sveta.
Prijatelj navodi da Irina nije bila u romansi sa holivudskim modelom Dvejnom Džonsonom koju su joj mediji pripisali, a juče je otkrila i kako izgleda savršen Dan zaljubljenih za nju.
- Mnogo hrane i boca skupocenog šampanjca, jer sam Ruskinja. Juče sam gledala film "Zgodna žena" i osećala sam se kao da je Dan zaljubljenih. Bilo je zaista lepo - ispričala je ona, a potom i otkrila da nema neke specijalne planove kako će proslaviti sutrašnji praznik.
- Ne znam, ali možda vi znate - našalila se lepa manekenka sa novinarima koji su joj postavili ovo pitanje.

Autor: Life Content
Foto: Sipa Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti