Irina Šajk: Pored Ronalda sam bila nesrećna i nesigurna

Irina Šajk: Pored Ronalda sam bila nesrećna i nesigurna

Autor: | 09/03/2015

0

Poslednjeg dana 2014. godine Irina Šajk i Kristijano Ronaldo  raskinuli su svoju dugogodišnju vezu. Nakon toga popularnog fudbalera povezivali su s mnogim ženama, ali su sve dame demantovale takve spekulacije.
Tridesetogodišnji Portugalac važi za jednog od najseksi muškaraca sveta, ali i lepota godinu dana mlađe Ruskinje ostavlja bez daha. Međutim, uprkos svom sjajnom izgledu, Irina je otkrila da se uz bivšeg dečka nije osećala dovoljno lepom ženom.
- Ne verujem da su pravi muškarci oni zbog kojih se žene osećaju nesrećno, ružno i nesigurno. To nisu muškarci, to su obični dečaci - rekla je Irina u intervjuu za španski časopis "Hola!".
Manekenka je dodala kako se žena može osećati loše kada pored sebe ima muškarca koji za nju nije dobar, te da je i sama bila u sličnoj situaciji i zbog toga prekinula vezu.
- Mislila sam da sam pronašla svog idealnog muškarca, ali ispostavilo se da sam se prevarila. Moj idealan muškarac je veran, iskren i džentlmen koji zna kako treba da se ponaša prema ženi - rekla je Irina i dodala kako je bolje biti sam nego u lošoj vezi, ali da je pre toga neophodno da žena odluči šta želi, kakvu vezu i kakvog muškarca - i da postupau skladu s vlastitim željama.
- Ako ste u vezi, trebalo bi da budete s nekim ko razmišlja isto kao i vi, želi isto što i vi i veruje u monogamiju poput vas. Sve ostalo nema smisla - završila je Irina.

Autor: Life Content

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti