Keba poklanja Igoru i Severini 80.000 evra za organizaciju svadbe

Keba poklanja Igoru i Severini 80.000 evra za organizaciju svadbe

Autor: | 16/11/2015

0


Svadba godine, kako mnogi najavljuju venčanje Severine Vučković i Igora Kojića, zakazana je za 22. novembar, a prema nezvaničnim informacijama, sve troškove će platiti Dragan Kojić Keba, koji će morati da iskešira najmanja 80.000 evra!

Pevač je rešio da pokrije sve troškove svadbe i to će biti njegov poklon mladencima.

- Želim da deca budu srećna i da se što bolje provedu na svadbi. Igor mi je rekao: Tata, volim je i voleću je do kraja života - ispričao je Keba u emisiji "Magazin In", a kada se ima u vidu šta su sve mladenci poželeli, pevač će još i dobro proći ako ukupan ceh bude iznosio "samo" 80 hiljada evra.

Seve i Igor su svadbu zamislili kao veliku predstavu, pa su za svih 500 zvanica pripremili iznenađenja. Samo za cvetne aranžane moraće da izdvoje 20.000 evra, dok mladina venčanica i Igorova odela takođe koštaju po nekoliko hiljada evra. Tu su i labudovi od leda, pa raskošni srpski meni... No, poseban trošak za Kebu biće prenoćište za goste koji dolaze iz inostranstva.

- Igor i Seve će prespavati dve noći u luksuznom apartmanu i to će biti na račun hotela. Međutim, Keba će morati da plati prenoćište za oko 100 zvanica koje dolaze iz inostranstva - kaže izvor Informera.

Komentari (0)

Loading
, Foto:severina vučković / instagram; igor kojić / instagram hellomagazin