Severina na bini sa Igorom i Kebom

Severina na bini sa Igorom i Kebom

30/08/2015

0

Koncertom Hari Mata Harija sinoć je otvoreno drugo veče manifestacije Velika Gospojina u Novom Bečeju, a odmah nakon njega atmosferu je zagrejala Severina.

Hari je publiku podsetio na sve veće hitove, ali i premijerno izveo novu numeru "Stara ljubav". Nakon skoro dva sata pevanja pozdravio je publiku, a na binu je uz vatromet izašla Severina koja je atmosferu dovela do usijanja.

Publiku je pozdravila stihovima "Ovo će biti dobra noć predosećam" pesme "Bred Pit", a onda je zaređala hitove "Mili moj", "Tridesete", "Grad bez ljudi".

Dok se Severina zahvaljivala na predivnoj noći, njen verenik Igor Kojić je uz tatu Dragana i majku Olju posmatrao nastup svoje drage. Nastup je trajao do 1 sat iza ponoći, a Seve je uglavnom publiku vraćala s hitovima na početak njene karijere kada je pevala "Devojku sa sela".

A video posted by Severina Vučković (@severina) on Aug 29, 2015 at 11:21am PDT

Devojke u publici su vrištale od oduševljenja, a Seve je sve vreme poput tinejdžerke na visokim štiklama skakala i time dokazala da su godine za nju samo broj na papiru.

- Najzgodniji moj Dragan - poručila je pevačica i pozvala Kebu za kraj nastupa da otpeva "Imao sam ljubav jednu". Na binu se popeo i Igor, ali u ulozi snimatelja.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Severina Vučković / Instagram/Marija Milenković hellomagazin