Roditelji Igoru dali blagoslov za venčanje sa Severinom

Roditelji Igoru dali blagoslov za venčanje sa Severinom

Autor: | 10/06/2015

0


Dragan Kojić Keba
gostovao je u emisiji Ognjena Amidžića i govorio o odnosu svog sina Igora i pevačice Severine Vučković i otkrio kako je izgledao prvi susret sa potencijalnom snahom u njegovoj kući u Beogradu.
- Bio sam u Zagrebu u jednom klubu. I, moj Igor sa drugarima, ja se začudim otkud on na mom nastupu. Sledeći put, on kaže da je opet u Zagrebu. Kaže, imam devojku. Šta radi, pitam ga. On mi kaže da igra folklor. Ja se šokiram. Vidimo se kod kuće sledeći put. Ništa. Ja ga opet zovem, on opet u Zagrebu, pitam ga šta ćeš tamo, je l' devojka i dalje igra u folkloru, šta igra?
Sin mu je odogovorio da će uskoro saznati pravu istinu.
- Rekao mi je: 'Doći ću sa devojkom, pripremi se'. Šta ima da se pripremam, devojka je. Ako je muško da se pripremim... Šalim se. I, na vrata ulazi Igor, i ulazi Severina. Ja samo gledam preko ramena. 'Igo, zar ti meni skrivenu kameru?' On se smejao. Dobro došli, izvolite... - prepričao je Keba i nastavio:
- Šta to može mene da iznenadi prijatno i neprijatno. Imam dovoljno iskustva i godina. Izbor mog sina je izbor njegovog srca. On ima moj blagoslov. Baš se iskreno vole, a sve drugo je u Božjim rukama, morate za sve njih da pitate. Uverio sam se, da je prava ljubav u pitanju. Severina je divan čovek i umetnik i osoba.
Potom su se u emisiju uključili Igor i Seve
- Dobro veče, deda - rekla je Severina.
- Moram ti reći, najzgodniji si. Moram da te pitam, gde si stavio ono kinder jaje - upitala je Seve.
- Šokiran sam, rekla mi je dida - rekao je Keba i nastavio:
- Nataša i Igor kad su bili mali, prvi poklon je bio kinder jaje, i nikad se nisu obradovali kao tada. Ne znam šta je Seve mislila! 

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Igor Kojić / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još