Saša Matić: Keba je najavio lom na Severininoj i Igorovoj svadbi

Saša Matić: Keba je najavio lom na Severininoj i Igorovoj svadbi

20/11/2015

0

Na gala venčanje Igora Kojića, naslednika Dragana Kojića Kebe i hrvatske zvezde Severine Vučković, 22. novembra u hotelu "Kraun plaza", Saša Matić će ići sa suprugom Anđelijom.

Iako dolazi kao gost, Matić je spreman da otpeva sve numere koje mladenci i njihove familije i prijatelji budu želeli. Očekuje dobar provod, koji mu je mladoženjin otac i najavio.

Razgovarao sam sa Kebom. Video sam da je uzbuđen i da jedva čeka taj dan, a najavio je pravi lom i super provod. Znam da će biti dosta naših kolega među gostima, tako da mora biti dobra svadba. Zasad mladenci nisu izrazili želju šta bi voleli da im ja pevam, ali sigurno je da ću sa radošću pevati sve što budu želeli i oni i njihove zvanice. Uzbuđen sam što ću sa mladom izvesti našu duetsku pesmu "More tuge", na koju sam ponosan. Nema svako privilegiju da peva sa mladom - kaže pevač smejući se.

Matić je spremio i svadbeni poklon, ali smatra da o tim stvarima nije umesno govoriti javno. Međutim, ne krije šta će Igoru i Severini poželeti:

- Svakako da ću im poželeli dug i srećan brak i da brzo dobiju dete, što i jeste suština svakog braka. Severina već ima sina, ali treba da rodi decu i sa Igorom. Izabrala je pravog muža, a i pravog svekra.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!/Bojan hellomagazin

Najnovije vesti