Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža: Druga beba na putu?

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža: Druga beba na putu?

Autor: | 14/02/2014

0

Vojvodtkinja od Kembridža navodno je ponovo trudna. Prema pisanju lista "The Globe", 32-godišnja Kejt Midlton čeka drugu bebu sa suprugom, princom Vilijamom. Kraljevski par u julu je dobio sina, princa Džordža, a sada navodno čeka devojčicu, buduću princezu. Prema rečima izvora, još uvek nije utvrđen pol bebe ultrazvukom, ali je vojvotkinja uverena da će njen sin dobiti sestricu.
- Kejt je već rekla Vilijamu da čeka devojčicu. Ona je tek u 14. nedelji trudnoće. Ali, rekla je Vilijamu da se oseća drugačije nego tokom prve trudnoće, kada je bila hospitalizovana zbog ozbiljnih jutarnjih mučnina koje su je nedeljama mučile - rekao je izvor.
Ako je verovati glasinama, Kejt i Vilijam već su izabrali i ime za bebu.
- Vilijam je uvek govorio da ako dobije kćerku, voleo bi da bude nazvana po njegovoj majci, princezi Dajani - kaže izvor i dodaje da se njegova baka, kraljica Elizabeta, slaže sa ovim izborom.
- Kraljica Elizabeta je dala svoj blagoslov. Dok se ona suočava sa svojim poslednjim danima, i bori sa problemima sa srcem i drugim zdravstvenim problemima, ona zna koliko bi Vilijamu značilo da oda počast svojoj majci.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti