Bojana Rajić: Nisam bila pozvana na krštenje svog sina

Bojana Rajić: Nisam bila pozvana na krštenje svog sina

Autor: | 21/09/2013

0

Bojana Rajić oglasila se na svom Tviter profilu povodom pisanja medija o krštenju njenog sina Lava, koje je Vladimir Stojković organizovao bez njenog znanja.
- Posle rođenja mog sina, najsvetiji trenutak je bio njegov ulazak u hrišćanstvo i primanje svete tajne. Nisam bila pozvana. Čak ni obaveštena - napisala je bivša supruga poznatog fudbalera.
- Nemojte me pitati kako se osećam - dodala je Bojana Rajić.
Naime, njen bivši suprug prekjuče je krstio dvoipogodišnjeg sina u manastiru Fenek u blizini Jakova bez znanja detetove majke, saznaje Kurir.
S obzirom na činjenicu da je golman Partizana trenutno u brakorazvodnoj parnici s manekenkom i da oni ne komuniciraju, on je obavezu oko ovog svetog čina preuzeo na sebe. Njihovog sina krstio je otac Makarije Ristić u prisustvu kuma Slavena Kovačevića i nekoliko golmanovih prijatelja, koje je Stojke potom odveo na ručak u obližnji restoran.
- Krstio sam svog sina. Odavno sam to planirao, ali mi obaveze nisu dozvolile da to učinim ranije. Odabrao sam ovaj manastir jer mi je posebno drag i uradio sam sve po običajima. Kad smo se Bojana i ja razišli, rekao sam joj da ću ja krstiti Lava, ali ona nije znala kad će to biti - rekao je on
Vladimir Stojković nije jedina poznata ličnost koja je dete krstila bez znanja supruge. Severina Vučković je pre godinu dana krstila sina Aleksandra u katoličkoj crkvi, bez znanja detetovog oca Milana Popovića. Takođe je i Leontina Vukomanović, pola godine pre Seve, krstila ćerkicu Luciju ne obavestivši bivšeg supruga Filipa Pata.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još