Ešton Kučer: Vesti o prinovi najpre podelio sa bivšom suprugom Demi Mur

Ešton Kučer: Vesti o prinovi najpre podelio sa bivšom suprugom Demi Mur

Autor: | 20/05/2014

0

Demi Mur bila je među prvima koji su saznali da njen bivši suprug Ešton Kučer čeka bebu sa svojom verenicom Milom Kunis. Tridesetšetogodišnji glumac, koji se od 15 godina starije Demi razveo 2011. godine nakon šest godina braka, navodno jer ju je prevario, želeo je unapred da obavesti bivšu suprugu da je Mila trudna i da joj to lično saopšti pre nego što se te vesti pojave u medijima.
- Demi je bila jedna od prvih ljudi koje je Ešton nazvao kada je saznao da Mila čeka svoje prvo dete. Iako je to mnoge šokiralo s obzirom na to da su se rastali u lošim odnosima, on je time samo želeo da je informiše pre nego što se vest objavi u javnosti. Bio je svestan kako bi to moglo da utiče na Demi i želeo je da on bude osoba koja će joj to lično reći - otkrio je izvor za "RadarOnline".
Ešton se navodno trudi da obnovi dobre odnose sa Demi, ali njeni prijatelji kažu da nisu sigurni da će oni ikada moći da budu u prijateljskim odnosima, jer ju je on toliko povredio.
- On još uvek ne shvata koliko je bola izazvao, ali spreman je da uradi sve da ostane u prijateljskim odnosima sa Demi uprkos tome - kaže izvor.

Autor: Life Content
Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti