Ešton Kučer: Iz braka sa Demi Mur naučio sam da cenim privatnost

Ešton Kučer: Iz braka sa Demi Mur naučio sam da cenim privatnost

Autor: | 21/03/2013

0

Slavni glumački par Mila Kunis (29) i Ešton Kučer (35) u vezi su od prošlog leta, ali i dalje se svim silama trude da svoj privatni život drže što više u tajnosti. Ipak, zvezda serije "Dva i po muškarca" konačno je progovorio o romansi sa Milom i otkrio da je iz braka sa Demi Mur naučio da je bolje da emotivne veze sakrije od javnosti.
- Na teži način sam naučio da cenim privatnost. I naučio sam da postoji mnogo stvari u životu koje imaju koristi ako ostanu tajne. A veze su jedna od njih. Zato ću da uradim sve što je u mojoj moći da ova veza ostane privatna - izjavio je Ešton u intervjuu za magazin "Elle".
Ešton i Mila upoznalo su se na snimanju serije "Vesele sedamdesete", koja se emitovala od 1998. do 2006, ali su tek prošle godine započeli romansu, kada se glumac rastao od Demi Mur. Par od tada nije potvrdio da su u vezi, i pored toga što su nebrojeno puta viđeni zajedno, i odlučno su odbijali da odgovore na pitanja o svom privatnom životu. Ešton je krajem prošle godine podneo papire za razvod braka, ali jop uvek nije uspeo da se sa bivšom suprugom dogovori oko raspodele imovine, pa će po svemu sudeći, o tome konačnu odluku doneti sud.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti