Ešton Kučer planira da zaprosi Milu Kunis ovog vikenda

Ešton Kučer planira da zaprosi Milu Kunis ovog vikenda

Autor: | 07/11/2013

0

Ešton Kučer navodno planira da tokom predstojećeg vikenda zaprosi Milu Kunis, sa kojom je u vezi nešto više od godinu dana. Zvezda serije "Dva i po muškarca" odlučio se na taj korak nakon što je finalizovan razvod njegovog braka sa Demi Mur.
Ešton je podneo papire za razvod u decembru 2012. godine, godinu dana pošto su se rastali, a od tada je trajala njihova bitka na sudu pošto je 50-godišnja glumica navodno tražila sumu od osam cifara od svog nekadašnjeg supruga. Ešton, koji je značajno uvećao svoje bogatstvo zahvaljujući poslovnom ulaganju vrednom 100 miliona dolara, na kraju je pristao da isplati Demi značajan deo svoje zarade kao i određene deonice iz njegovih tehnoloških investicija kako bi se sporazumno razveli, pišu mediji.
- Njihov razvod bacio je senku na Eštonovu i Milinu vezu jer je toliko dugo trajao. Srećom, Demi je promenila mišljenje. Više nije ogorčena i želi da se razvod okonča što pre kako bi i ona mogla da nastavi sa svojim životom - kaže izvor, te dodaje:
- Pristala je na nagodbu od nekoliko miliona dolara i neke deonice u Eštonovim brojnim tehnološkim poslovima nakon što ju je ubedio da sa njim prisustvuje jednoj tehnološkoj konferenciji kako bi uvidela koliko će to jednog dana vredeti. Svi su sada zadovoljni, papiri su potpisani i sada su kod advokata, tako da Ešton može i zvanično da zaprosi Milu.
U medijima se šuškalo da je glumac već zaprosio svoju partnerku, kada je pre četiri meseca ona viđena sa prstenom na ruci.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još