Ešton Kučer i Demi Mur: Ponovni susret bivših supružnika

Ešton Kučer i Demi Mur: Ponovni susret bivših supružnika

Autor: | 10/09/2013

0


Tokom jučerašnjeg dana, glumac Ešton Kučer našao se na istom letu sa bivšom suprugom, Demi Mur.
Zvezda serije "Dva i po muškarca" (35), viđen je kako ćaska sa nekadašnjom ženom (50), od koje se razišao u novembru 2011. godine, dok su napuštali Burbank aerodrom u Los Anđelesu, ubrzo nakon što su sleteli i izašli iz istog aviona.
Izvor je otkrio da su bivši supružnici, koji su u braku bili šest godina, a razišli se nakon što je otkriveno da je Ešton imao aferu sa studentkinjom, naleteli jedno na drugo na konferenciji u San Hozeu, u Kaliforniji. Uprkos ranijim navodima medija da Demi sprečava njihov razvod jer traži abnormalno visoku odštetu, činilo se da su njih dvoje u veoma dobrim odnosima, otkriva izvor.
Ešton je podneo zahtev za razvod u decembru 2012, ali pravno su još uvek u braku.
Glumčeva devojka, Mila Kunis (30) podgrejala je šuškanja da su vereni, nakon što je viđena kako nosi prsten na domalom prstu, dok je tražila cvetne aranžmane prethodnog meseca.
- Oni planiraju uskoro da se vere. To što je sa Milom vratilo je Eštona na ono što zaista jeste. Više nije ženskaroš, fokusiran je na Milu, uživa sa njom i u sreći koju mu je ona donela. Ona nije ljubomorna, kao što je Demi bila. On nju zove stalno zato što želi da je čuje i kad god nisu zajedno, uvek su na vezi - otkrio je izvor blizak srećnom paru.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti