Kanje Vest: Porodicu Kardašijan nazvao najznačajnijim ljudima današnjice

Kanje Vest: Porodicu Kardašijan nazvao najznačajnijim ljudima današnjice

Autor: | 25/05/2014

0

Na venčanju Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, koje je u subotu održano u Firenci, popularni reper nazvao je porodicu svoje supruge najznačajnijim ljudima na svetu. Naime, Kanje je tokom svadbene ceremonije u nekoliko navrata održao duge govore u kojem je kritikovao medije i javnost, ali i hvalio svoju suprugu i njenu porodicu.
- Oni misle da je u redu da vas stave na naslovnice tabloida kako bi prodali vašu sliku, da vas koriste kao izvor šala u komičnim emisijama. Mi nismo takvi. Mi nismo glupi. Porodica Kardašijan je industrija - rekao je on u govoru koji je trajao 20 minuta, i potom dodao:
- Za ovim stolom je kombinacija snaga koja može svet da učini boljim mestom. Oni su najznačajniji ljudi našeg vremena.
Izvor je za "UsMagazine" otkrio da oko 200 zvanica koje je prisustvovalo venčanju nije bilo iznenađeno mladoženjinim rečima.
- Svi smo znali da će do toga doći. Bilo bi razočaravajuće da se to nije desilo.
Kanje je u govoru pored toga hvalio i svoju suprugu, koju je nazvao "idealnom poznatim ličnošću i umetničkim delom", i istakao da se raduje tome što će svaki dan ostatka svog života provesti sa Kim.
Slavni par, koji ima 11-mesečnu kćerku Nort, slavio je sve do ranih jutarnjih sati nakon što su sudbonosno "da" izgovorili ispred zida cveća uz zalazak sunca.
- Veče je bilo savršeno. I zaista nije bilo preterano, kao što svi misle. Bilo je zaista predivno osmišljeno, šik, intimno venčanje. I mislim da to niko neće zaboraviti. Ceremonija je bila predivna, a muzika je bila savršena. Kanje je presrećan - kaže izvor.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti