Kim Kardašijan i Kanje Vest: Otkriven neobičan razlog zašto su izabrali Firencu za lokaciju venčanja

Kim Kardašijan i Kanje Vest: Otkriven neobičan razlog zašto su izabrali Firencu za lokaciju venčanja

Autor: | 16/05/2014

0

Venčanje Kim Kardašijan i Kanjea Vesta biće održano u zamku iz 16. veka u Firenci, potvrdio je "Daily Mail". Slavni par sudbonosno "da" izgovoriće narednog vikenda pred 1.000 gostiju u zidinama tvrđave Forde Belvedere, potvrdio je italijanski modni dizajner i reperov blizak prijatelj Ermano Šervino, koji je pomagao Kanjeu pri organizaciji proslave. Ovaj istorijski lokalitet izgrađen je za porodicu Mediči, a prati ga i mračna prošlost, s obzirom na to da je 2008. i 2006. godine dvoje ljudi poginulo nakon što su pali sa zidina. Zbog toga su vlasti zatvorile tvrđavu, čije su kapije ponovo otvorene prošle godine nakon renoviranja.
Portparolka gradonačelnika Firence potvrdila je medijima da će se Kim i Kanje venčati u ovom italijanskom gradu naredne subote, kao i da su tvrđavu iznajmili za 300.000 evra, te da će ceremoniju obaviti protestantski sveštenik.
Kim i Kanje proveli su odmor u Firenci 2012. godine, i tom proslavili njen 32. rođendan, a reper je italijanskim medijima otkrio razlog zašto taj grad u njemu veoma lepe uspomene.
- Za mene je Firenca najlepši evropski grad i jedan od najlepših gradova na svetu. Ali, pravi razlog je to što smo Kim i ja prošle godine inkognito bili na obali reke Arno. I mislim da je naša kćerka Nort začeta ovde među remek-delima renesanse. To je bilo nešto poput našeg prvog medenog meseca - otkrio je on i dodao da je preplavljen emocijama zbog venčanja:
- Veoma sam emotivan. Ali i srećan. Ja sam pravi romantik.
Kanje je trenutno u Firenci, gde boravi u domu svog prijatelja Šervina, dok obavlja završne poslove oko venčanja, potvrdio je dizajnerov portparol.
- Ermano pomaže Kanjeu da organizuje venčanje u Forte Belvedere. Njih dvojica su se upoznali u Parizu ranije ove godine i postali su veoma dobri prijatelji.
U medijima se šuška da će upravo Šervino dizajnirati Kiminu venčanicu i Kanjeovo odelo. Očekuje se da će slavni par dan pre venčanja organizovati večeru u Parizu, nakon čega će privatnim avionima sa gostima doputovati u Italiju.

Autor: Life Content
Foto: FAME, Tanjug/AP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još