Nataša Bekvalac: Sukob sa bivšim suprugom oko kćerkice

Nataša Bekvalac: Sukob sa bivšim suprugom oko kćerkice

03/06/2014

0


Nataša Bekavalac i Danilo Ikodinović, jedan od nekada najlepših ljubavnih parova, ni dan-danas ne prestaje da intrigrira javnost. Poslednja u nizu njihovih razmirica desila se nedavno, kada je Nataša bukvalno zapretila da mu neće davati da povede Hanu za vikend ako nastavi da je hrani nezdravo.

Naime, pevačica je poludela kada je shvatila da vaterpolista udovoljava njihovoj mezimici kada je hrana u pitanju i dozvoljava joj da jede sve one namirnice koje su joj zabranjene tokom nedelje.

- Hana je na moje veliko nezadovoljstvo povukla na Danila i voli testo. On je dugo živeo u Italiji, a sami znate kako se tamo ljudi hrane, što je on doneo i u našu kuću. Kada je Hana s njim, oni jedu pice i paste, zbog čega se neizmerno ljutim jer je počela da se goji. Danilo mi kaže da nisam normalna i da je ona dete, ali znam da se to u njenom uzrastu gradi i znam kakve ja probleme imam. Ljuti me kada on kvari nešto što ja pet dana gradim - iskreno je Nataša rekla za „Grand njuz“.

S druge strane, bliski Danilovi prijatelji tvrde da on misli da Nataša preteruje i ne shvata ozbilno njenu ljutnju.

- Danilo je bio dete koje je samo sebi biralo put i zato želi da Hani udovolji na sve moguće načine i pusti je da sama bira šta će jesti, kao i čime će se baviti u životu. Ona je manji broj dana kod njega nego kod Nataše i zato Dača smatra da joj ništa neće faliti da u organizam unese malo testa, kao i to da je ona još uvek mala i da će da izraste, zbog čega neće imati probleme s težinom. Danila više nervira što Nataša, koja je stalno na dijetama, ne shvata da Hani dijete nisu protrebne, već samo više sporta, koji će da joj oblikuje telo i da energiju - kaže izvor blizak vaterpolisti.

Iako nije planirala, Bekvalčeva je iznenada spakovala kofere i sa kumom otišla na odmor. Pevačica je odložila sve radne obaveze i otputovala u Grčku, gde je smeštena u luksuznom hotelu u mestu Porto Karas. Njih dve preko dana uživaju u kupanju i čarima plaža, dok večeri provode u obližnjim restoranima uz vino i koktele. Nataša će po povratku u Srbiju nastaviti sa snimanjem novog albuma, koji planira da izda u septembru, zbog čega se i odlučila na iznenadno letovanje kako bi napunila baterije.

Izvor: Alo
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još