Kornelije Kovač: Neutešan zbog svađe među kćerkama

Kornelije Kovač: Neutešan zbog svađe među kćerkama

Autor: | 30/09/2014

0

Sedamdesetdvogodišnji kompozitor Kornelije Kovač neutešan je zbog svađe među kćerkama. Nakon što se Kristina Kovač (39) preko Fejsbuka odrekla sestre Aleksandre, a zatim najmlađa Anja odlučila da stane na Aleksandrinu (42) stranu, njihov otac je sve to veoma emotivno podneo.
- Nemam komentar - naglasio je Kornelije kada smo ga pozvali, ne krijući da je veoma uzrujan.
Na naše pitanje da li kao roditelj želi da utiče na njihovo pomirenje, odgovorio je:
- Apsolutno ništa neću da govorim o tome.
Kristina je iznenadila javnost kada je na svom profilu na društvenoj mreži otkrila tajne porodice Kovač.
- Neću ulaziti u detalje u ovom statusu jer oni koji me dobro poznaju svesni su tuge s kojom proživljavam sve probleme koje godinama ima moj odnos sa Aleksandrom, sestrom i nekada davno meni najbližom osobom na svetu - navela je Kristina, koja je sa sestrom devedesetih godina bila u popularnom duetu „K2“.
Pevačica je objasnila da žali ako je ikada povredila stariju sestru kritikujući izbor njenog partnera Romana Goršeka i istakla da mišljenje o zetu nije promenila.
- Znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se to što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo to što sam se udala, a onda što sam se razvela, što sam se ugojila. Ne sviđa joj se što ne čuvam ljubomorno ugled koji moja porodica ima - otvorila je dušu Kristina.
Najviše je boli odnos koji Aleksandra ima prema njenoj kćerki.
- Moje dete, otkad se rodilo, dakle skoro pet godina, nije imalo tetku, pa ju je onda šest meseci imalo, pa je poslednjih mesec dana nema jer moja sestra smatra da je njen odnos sa mnom dovoljno opravdanje da se poigrava sa osećanjima mog deteta - kaže ona.
Da mnogo toga ne štima u popularnoj muzičkoj porodici, pokazuje i poslednja rečenica Kristininog opsežnog statusa u kojem kaže da se pomirila s tim da će je se, nakon Aleksandre, odreći i najmlađa sestra Anja.
- Anju volim i pozdravljam, pošto će sa ovim statusom sama izaći iz mog života, mada je realno to već učinila - zaključila je Kristina.
Kada su mediji objavili sve što je napisala, Kristina je obrisala status napomenuvši da je to njen privatan profil, namenjen njenim prijateljima i saradnicima, a ne medijima.
- Neke stvari stežeš bliže sebi dokle god možeš, a onda ih pustiš. Hvala medijima što me uporno prave kretenom, to je baš lepa podrška za moju upornu borbu za muzički kvalitet u zemlji - revoltirano je napisala.
Ovim povodom juče smo pokušali da dobijemo komentar od nje, ali ona nam je poručila da o tome ne želi da govori. S druge strane, njene sestre Aleksandra i Anja nisu odgovarale na naše pozive.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti