Emili Tipsarević: Nema ljubljenja u mojoj blizini

Emili Tipsarević: Nema ljubljenja u mojoj blizini

Autor: | 20/10/2014

0


Porodica Tipsarević uživa u zajedničkim trenucima, a sudeći po fotografijama koje Biljana postavlja na društvenim mrežama, njena i Jankova desetomesečna kćerka zahteva svu pažnju isključivo za sebe. Poznata dizajnerka na Instagramu je postavila fotografiju na kojoj Janko pokušava da je poljubi, ali je njihova mezimica odlučna da ih u tome spreči.
- Nema ljubljenja u mojoj blizini - napisala je Biljana u opisu fotografije, čitajući misli male Emili, koja želi da svi poljupci u kući budu namenjeni isključivo njoj.
Naš poznati teniser slobodno vreme provodi u krugu porodice, a od septembra se vratio na treninge, nakon operacija tumora na peti, zbog kojih više od godinu dana odsustvuje sa teniskih turnira, a nedavno mu je na ATP listi zamrznuta pozicija.
Nekadašnji osmi teniser sveta usredsređen je na povratak takmičenju naredne sezone, a za to vreme njegova supruga osvaja modni svet. Tajne ženstvenih kreacija, ali i one u krugu porodice Biljana otkriva u modnom editorijalu magazina "Hello!" snimljenom na ulicama čarobnog grada na devet mostova, u mađarskoj prestonici Budimpešti, koji je od danas u prodaji!

Piše: Deana Đukić, Life Content
Foto: Biljana Tipsarević / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti