Ekskluzivno za "Hello!" Janko i Biljana Tipsarević: Kćerka Emili dala nam je snagu u najtežoj godini do sada

Ekskluzivno za "Hello!" Janko i Biljana Tipsarević: Kćerka Emili dala nam je snagu u najtežoj godini do sada

Autor: | 08/12/2014

0

Bolnice, terapije, mračne prognoze, neizvesnost... Teški trenuci kroz koje su prolazili poslednjih godinu dana ipak nisu uspeli da zasene entuzijazam i optimizam kojim Biljana i Janko Tipsarević zrače. Mladi roditelji otvoreno govore o tome kako su prevazišli sve izazove i uspeli da ostanu nasmejani i vedri. Dok uživaju u odrastanju svoje kćerke, ističu da bi voleli da joj podare brata ili sestru, jer oboje maštaju o velikoj porodici. Ekskluzivno za “Hello!” proslavljeni teniser i uspešna dizajnerka pozirali su na “Kraljevskom dvoru” sa desetomesečnom Emili, za koju kažu da je Jankov klon sa Biljaninim senzibilitetom i specifičnom nežnošću.
- Ne bih da zvuči kao kliše, ali Emili je potpuno promenila našu stvarnost. Prestali smo da budemo sami sebi prioritet i pijedestal ustupili jednom malom, nežnom biću prepunom ljubavi, koje zahteva svu vašu pažnju, brigu i emocije. Njenim rođenjem shvatili smo suštinu bezuslovne ljubavi - kaže Biljana.

Kako se snalazite u poslovima oko bebe?

Janko: Kupam je i prepovijam od početka, kao da mi je deseto dete po redu. Sve se desilo prirodno i spontano. Zbog zdravstvenih problema koje sam imao, uz Biljanu sam bio punih godinu dana. Dok sam na profesionalnom polju proživljavao teške trenutke, privatno su mi se dešavali dragoceni momenti.

Prošle godine suočili ste se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, kada vam je dijagnostikovana fibromatoza. Kako ste se nosili sa bolešću?
Janko: Prvo sam se suočio sa povredom plantarne fascije. Bio sam podvrgnut najrazličitijim tretmanima, od ubijanja belih krvnih zrnaca, preko zračenja, do koktela injekcija koje sam dobijao u stopalo. Pomoć sam potražio kod vrhunskih svetskih lekara i svaki put dobijao različite dijagnoze i tretmane lečenja koji nisu pokazivali zadovoljavajuću efikasnost. Prolazio sam kroz agoniju i agresivne terapije, sve dok se nije pojavio benigni tumor koji sam u junu operisao u Nemačkoj. Oporavak je bio brz, međutim, pojava novog tumora na drugom mestu iznova nas je deprimirala. Usledila je još jedna operacija, posle koje više nisam mogao da hodam bez štaka, čak sam koristio i invalidska kolica...

Ostatak ekskluzivnog intervjua pročitajte u novom broju magazina “Hello!” koji je u prodaji od ponedeljka 8. decembra 2014. godine.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti