Komfor i elegancija: Ovde žive Biljana i Janko Tipsarević (foto)

Komfor i elegancija: Ovde žive Biljana i Janko Tipsarević (foto)

Autor: | 06/06/2021

0

Dom Biljane i Janka Tipsarevića - oaza ljubavi i podrške

Janko Tipsarević odrastao je na Novom Beogradu, gde je napravio prve teniske korake. Ovaj deo prestonice toliko mu je prirastao za srce, da je tu nastavio da živi i posle povlačenja iz profesionalnog sporta. Za suprugom Biljanom, ćerkom Emili i sinom Noom danas uživa u jednom od najeksluzivnijih rezidencijalnih kompleksa, gde stanove, između ostalih, imaju i njegove kolege sportisti Ana Ivanović i Aleksandar Kolarov.

Pročitajte: Ovde živi žena od stila - Dom Bojane Rajić odiše prefinjenim ukusom (foto)

Dom Biljane i Janka Tipsarevića prostran je i pun svetlosti. Svaki kutak otkriva da tu žive ljudi sa puno stila i ukusa. Delić ambijenta i atmosfere možemo da osetimo i zahvaljujući fotografijama koje Biljana ponekad podeli na Instagramu.

Pročitajte: Sa Dedinja u još veći luksuz - Zavirite u novi stan Kristine Bekvalac, komšije su joj sve same zvezde (foto)

Dominira bela boja, koja prostoru daje posebnu dimenziju i dozu elegancije, a ponegde je dodatno ističu suptilni pastelni tonovi. Cvetni detalji i luksuzni komadi nameštaja prave jedva primetan kontrast minimalizmu koji preovladava u enterijeru, a sve je harmonično uklopljeno. Savršen sklad između komfora i elegancije.

Kao sve srećne porodice, Tipsarevići najviše vole da se okupe u dnevnoj sobi. Tu je glavna zvezda - veliki televizor. I dečje sobe su prava mala bajka. Emili ima svoj kutak pun igračaka, a prošlog proleća, dok je čekala da se porodici pridruži još jedan član, a ona dobije društvo za igru, pomagala je roditeljima u uređivanju Noine sobe.

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! - Biljana Tipsarević predstavlja sina Nou

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti