Emili i Janko Tipsarević: Prvi čas vožnje

Emili i Janko Tipsarević: Prvi čas vožnje

Autor: | 29/09/2014

0

Srpski teniser Janko Tipsarević uživa u ulozi oca, trudeći se da devetomesečnoj kćerki Emili iz dana u dan prenosi nova saznanja o svetu koji je okružuje, pa su tako nedavno imali i prvi čas vožnje. Ponosni tata podelio je ovaj trenutak sa svojim prijateljima na Fejsbuku, a naslednica poznatog sportiste i kreatorke Biljane Tiipsarević deluje prilično sigurno za volanom, za razliku od njenog tate koji je naizgled zatečen kćerkinom snalažljivošću. Tročlana porodica Tipsarević često deli zajedničke trenutke sa prijateljima na društvenim mrežama, a svaka odiše srećom i zadovoljstvom.


Među Jankovim fotografijama nalaze se i one koje prate razvoj situacije na profesionalnom planu. U oktobru se navršava godinu dana od kako jedan od najuspešnijih srpskih tenisera odsustvuje sa takmičenja, zbog benignog tumora na peti, koji je dva puta operisao.
- Moj tim i ja uradili smo sve što je u našoj moći i što smatramo da je najbolje za moj oporavak, ostaje mi da čvrsto verujem u izlečenje. Neopisiv je osećaj koliko mi nedostaje tenis. Tenis nije samo moj posao već način života - izjavio je nedavno teniser za magazin "Hello!" kome supruga Biljana daje nesebičnu podršku, a Janko ističe da mu u periodu profesionalnih iskušenja upravo porodica daje najveću snagu da prevaziće sve poteškoće.
- Uz podršku porodice ostao sam pozitivan, optimističan i uveren u potpuni oporavak, kada ću se vratiti na teren mentalno jači nego pre - izjavio je tridesetogodišnji sportista, koji je nedavno počeo sa treninzima na kojima za sada trenira samo udarce reketom, ne opterećujući još uvek donji deo tela.

Piše: Deana Đukić, Life Content
Foto: Janko Tipsarević / Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još