Ognjen i Danijela Amidžić: Nezaboravni dani u Solunu

Ognjen i Danijela Amidžić: Nezaboravni dani u Solunu

Autor: | 26/01/2013

0


Bračni par Danijela i Ognjen Amidžić novogodišnje praznike proveli su u Solunu. Jedan od naših najuspešnijih top-modela i njen suprug, voditelj na televiziji "Pink", na ovo putovanje krenuli su kolima u društvu Danijeline rođene sestre Ivane i njenog momka. Put od Beograda do Grčke veoma im je prijao jer su se dok su putovali lepo zabavili, a ne pamte kada su na neku udaljenu destinaciju krenuli kolima.
- Budući da zbog poslovnih angažmana van zemlje najčešće putujem avionom, ideja da do Soluna putujemo automobilom učinila mi se kao lep izazov. Ovaj grčki grad je izuzetno blizu, a sunčano vreme doprinelo je da zaista svi uživamo u vožnji - započinje razgovor za magazin „Hello!“ jedno od najtraženijih lica svetske modne industrije Danijela Dimitrovska-Amidžić.
Iako su se u Grčkoj zadržali samo tri dana, lepo su se proveli, a vremenske prilike su im išle naruku.
- U Solunu smo proveli tri dana i za to vreme potrudili smo se da ga doživimo na najbolji način i posetimo što više znamenitosti. Pošto je vreme bilo prijatno za šetnju, ceo grad, naročito potes uz more, bio je prepun ljudi. Ljubaznost Grka i njihove izražene simpatije prema nama bile su primetne na svakom koraku, što je doprinelo da se osećamo dobrodošlo kao da smo na domaćem terenu - zadovoljno komentariše Ognjen.
Osim uživanja u tavernama pored mora, boravak u Solunu su iskoristili i da obiđu znamenitosti tog prelepog grada.
- Vreme pre novogodišnje noći iskoristili smo da posetimo neke od najznačajnijih znamenitosti Soluna. Obilazak smo započeli od Bele kule, jedine preostale tvrđave na obali zaliva, a posle posete rimskim zidinama i oblasti Espano Poli naše uživanje nastavili smo u najpoznatijim tavernama i kafićima duž solunske luke. Mediteransko sunce i miris mora učinili su da za tren zaboravimo na sve poslovne preokupiranosti kojima smo bili izloženi u poslednje vreme - priča muza Stele Makartni.
Bračni par Amidžić je prvi put čekao Novu godinu u Grčkoj, tako da im je atmosfera koju Grci upriliče tog dana bila potpuno novo i zanimljivo iskustvo.
- Novogodišnja noć u ovom, drugom po veličini grčkom gradu za nas je bila jedno potpuno novo iskustvo. Dan uoči Nove godine Grci organizuju specijalan program. Tog 31. decembra od podneva svi su na ulicama, ispred kafića i restorana. Na sve strane okreću se prasići i jaganjci. Pravi se roštilj, jede se i pije do iznemoglosti. Takvo raspoloženje traje do devetnaest časova, kada svi odlaze kući da se odmore kako bi bili spremni za "pravi" doček. Posle nekoliko sati sna, ljudi odlaze u klubove i kafiće gde se zabava nastavlja do dva sata posle ponoći. Celokupna atmosfera na nas je delovala veoma pozitivno, te smo se maksimalno opustili i savršeno proveli - kaže Ognjen.
Kratki predah od poslovnih obaveza i Danijeli i Ognjenu veoma je značio, jer odmah po povratku čekali su ih novi angažmani.
- Iako smo želeli da što duže uživamo u prazničnoj atmosferi Soluna, zbog poslovnih obaveza nekoliko dana kasnije morali smo da krenemo za Beograd. Već 2. februara očekuje me prvi novi kasting za „Modles Inc. - Dahlia Elite Model Look 2013“, koji će se održati u „Belgrade Art“ hotelu - završava razgovor Danijela Dimitrovska-Amidžić.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti