Nikolina Pišek otkrila detalje o svom venčanju

Nikolina Pišek otkrila detalje o svom venčanju

Autor: | 05/04/2013

0

Nikolina Pišek privlači poglede gde god da se pojavi, ali poznata voditeljka kaže da joj blicevi fotoaparata, poziranje i pažnja javnosti još nisu dosadili.
- Nije mi to dosadilo zato što ja zapravo ne izlazim često. U retkim situacijama kada izađem, dobro mi to dođe da se malo doteram i lepo sredim. Obično sam u nekim sportskim kombinacijama tako da mi ovakvi događaji dođu kao neke osveženje u smislu spremanja i odeće - otkrila je Nikolina i dodala da iako je u javnosti njen stajling uvek besprekoran, privatno nije osoba koja vodi previše pažnje o svom izgledu:
- Moja sportska elegancija zapravo je stvar nedostatka vremena. Ujutro čim se probudim moram brzo da krenem u nove poslovne pobede pa navučem na sebe prvo što mi dođe pod ruku, a to su uglavnom tri, četiri kombinacije koje menjam dok se ne raspadnu.
Atraktivna voditeljka ove će godine uploviti u bračnu luku sa Vidojem Ristovićem, pa je otkrila i neke detalje o venčanju koje uveliko priprema:
- Naše venčanje zakazano je za početak septembra. Nemam tremu pred svadbu. Doživeću je kao dobru trodnevnu žurku na kojoj će uživati oko 60 najužih prijatelja i rodbine. Provešćemo se na jednom lepom mjestu svi zajedno neka tri dana - otkriva Nikolina.

Autor: Life Content

Izvor: tportal.hr

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još