Nikolina Pišek: Izabrala kumu i venčanicu

Nikolina Pišek: Izabrala kumu i venčanicu

Autor: | 19/04/2013

0

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek uradila je sve neophodne pripreme za svoje venčanje za istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, a u jednom intervjuu otkrila je detalje o ovom dugoočekivanom događaju. Iako se u medijima pisalo da će zbog brojnih poslovnih obaveza budućih supružnika venčanje biti odloženo, Nikolina kaže da će sve biti spremno na vreme.
- Venčanje nije odloženo. Istina je da nismo znali da li će biti početkom ili krajem leta. Sad smo odlučili da bude kraj leta kako bismo imali vremena što bolje da organizujemo boravak gostiju. Destinacija je Azurna obala, Antib, mesto blizu Nice - otkrila je Nikolina i dodala da neće biti venčanja u crkvi, samo kod matičara.
Ona kaže da se nije mnogo dvoumila pri izboru kume i da je odmah odlučila da će to biti njena prijateljica Snježana Mehun.
- Ona to zna od prvog dana i bila bi užasno uvređena da ona to ne bude. Vidoje takođe ima kuma, ali još mu nije rekao, pa ni ja ne smem da kažem ime kuma. Ne može to da sazna iz novina - kaže voditeljka i dodaje:
- Da me Snježana nazove usred noći i traži šta god, učinila bih sve da joj pomognem. I ona bi za mene. Snježanina najveća vrlina je odanost. Ne odaje tajne i ne prepričava tuđu intimu. Bilo nam je prijateljstvo na ispitu, imale smo oscilacija, i imamo ih i dan-danas, ali više su to bile situacije u kojima smo se upoznavale i razmenjivale mišljenja koja nisu uvek ista.
Venčanica koju će nositi dok bude izgovarala "sudbnonosno da" nosi ime dizajnera Zahaira Murada, a Nikolina je otkrila i da venčanica nije bela, i da je nešto najlepše šro je videla.
Na pitanje gde će živeti nakon venčanja, u Zagrebu ili Beogradu, odgovara:
- Naš tempo će diktirati naša deca, Vidoje takođe ima kćerku. Prednost je što Vidoje ne radi posao koji zahteva vezanost za neku firmu, tako da će to ići puno lakše.

Autor: Life Content

Izvor: vecernji.hr, tportal.hr

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti