8 dijeta pomoću kojih su smršali poznati

8 dijeta pomoću kojih su smršali poznati

Autor: | 12/02/2015

0

Ako mislite da samo vi mučite muku sa kilogramima, zamislite tek kako je poznatima, čije karijere zavise od fizičkog izgleda.

Ovo su njihove tajne, mada verovatno postoji i lista fitnes trenera, masera i joga učitelja koji im omogućavaju da izgledaju savršeno. Pre nego što posegnete za receptom, posavetujte se sa svojim lekarom, možda niste izabrali najbolju dijetu za vas.

1) Riz Viderspun

Riz Viderspun je smršala držeći dijetu koja se bazira na jedenju hrane za bebe. Oni koji drže ovu dijetu mogu da pojedu i do 14 porcija hrane za bebe dnevno, a pored svega toga i obilnu večeru.

2) Kim Kardašijan

Kim se pridržava dijete zamene obroka. Ova dijeta se bazira na zameni jednog obroka šejkom ili zdravom štanglom od žitarica kako bi se smanjio unos kalorija.

3) Gvinet Paltrou

Gvinet je pomogla alkalna dijeta. Ona je prestala da unosi namirnice koje stvaraju kiselinu, kao što su kafa, šećer, prerađeni ugljeni hidrati i mlečni proizvodi. Oni koji drže alkalnu dijetu uglavnom jedu zeleniš, kao što je spanać i pseudo žitarice, kao što je kinoa.

4) Bijonse

Bijonse je držala dijetu za pročišćavanje organizma. Ova detoksikacija tela traje deset dana, a u tom periodu oni koji drže dijetau piju samo vodu, jedu papriku, limun, piju biljne čajeve i javorov sirup.

5) Bred Pit

Ova dijeta zagovara plan ishrane 40:30:30. Ovaj odnos podrazumeva kalorije iz ugljenih hidrata, proteina i masti, tim redom.

6) Madona

Madona drži makrobiotičku dijetu. Ona se bazira na ishrani u kojoj preovlađuju biljke, uglavnom žitarice. Osim toga, unosi se veoma malo masti.

7) Demi Mur

Demi Mur održava kilažu jedući samo sirovu hranu. Sve što jedete mora biti „živo“ i sme da se zagreje najviše na 40 stepeni. Najviše se unose povrće, voće, semenke, koštunjavo voće i mahunarke.

8) Ketrin Zita-Džouns

Atkinsova dijeta promoviše ishranu koja sadrži malo ugljenih hidrata. Najviše se unose proteini za energiju i povrće sa malo ugljenih hidrata, kao što je kelj.

Izvor: zena.blic.rs

Foto: JLP

 

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin